Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na střední školu

Od: kolemjdouci* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěla bych na Designerskou školu baví mě kreslit návrhy oblečení a bot. Kamarádky mi doporučily Vansdorf jenže tam je to moc daleko tak jako jihlava. Jsem z Ústeckého kraje. Mamka mi mi řekla at se nemusím bát ,že mi zaplatí intr. Chtěla bych do Litoměřic jenže tam se jedná jenom o design různých reklam. Táta mi doporučil Prahu ,že je prý velmi dobrá.Co byste mi doporučily vy.

Děkuju za odpovědi

P.S. soráč za přeskoky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jumba
hodnocení

0x

Já bych šel do Prahy. Důvod je ten, že kdybych pak chtěl pokračovat na VŠ, tak bych zůstal zase v Praze. Nevím, zda je VŠ v Litoměřicích. Ale jinak nevím, která je lepší, ale věřil bych rodičům. Když tvůj táta říkal, že v Praze je kvalitní, tak určitě si něco o té škole zjistil a věřil bych mu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kam na střední školu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]