Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká škola bez matematiky?

Od: youknowwho odpovědí: 7 změna:

Na jakou školu bych měla jít když mi nejde matika?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perfect*
hodnocení

0x

S tímhle bych si zatím nelámal hlavu... Zaleží jestli chceš jít na obor s maturitou nebo na obor s výučním listem

hodnocení

0x

Pedagogickou,pokud se ovšem dobře jinak učíš;)Nejde ni matika,to je široký pojem,jakou známku z ní máš?

youknowwho
05.02.12 17:00
hodnocení

3 mám ://

hodnocení

0x

Střední školy, kde matika nepatří mezi ty zásadní předměty jsou např. - pedagogické, zdravotní, sociální. Pokud Vám jdou jazyky tak třeba hotelová škola, nebo škola se zaměřením na cestovní ruch. Záleží také hodně na tom, co by Vás aspoň trochu bavilo a dle toho vybírat.

youknowwho
hodnocení

Jazyky mi jdou :)

Jak píše "kapka,"cestovní ruch,či hotelovku,ovšem,ty sama musíš vědět,co by tě v životě bavilo,no né?;)

matesss*
hodnocení

0x

A ještě bych dodal třeba veřejná správa(veřejnosprávní činnost) také to studuji, a jeden z důvodů byla též tam matika ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]