Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VeterinaX gymnázium

Od: chrisie odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

od začátku unora si máme začít podávat přihlášky na SŚ,já jsem se víceméně rozhodla pro SŠ veterinární..ALE pořád si nejsem jistá jeslti je to správné rozhodnutí...pruměr mám -řekla bych velmi dobrý -(1.06).Přihlášky si mužu dát dvě druhou na zdejší gymnázium.Anevím která škola by byla lepší,známí mají špatné zkušenosti s gymplem.pokud se nedostanu(nepujdu na VŠ je to škola k ničemu) naopak spousta lidí ho doporučuje .Podobně je to s veterinou(někdo chválí ,někdo jí opovrhuje...).Co se týče mých zájmu ,velmi se zajímám o zvířata a celově přírodu.Také chci dál studovat na VŠ .

Otázka zní ,jaký máte názor na SŚ veterinární a na gymnázia -co by ste v mém případě upřednostnili?

Možná bych ještě měla napsat ,že studium na veterině by pro mě bylo pohodlnější z hlediska dojíždění. Děkuji předem za rady...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Můj názor je,že gympl je dobrej.A jestli chcete svůj budoucí život spojit se zvířaty,je veterina jasná volba.Je to krásné zaměstnání...

doplněno 02.02.12 23:33:

Vlastně to není zaměstnání,je to povolání,to je rozdíl...

hodnocení

2x

Jen můj názor. Známky máte vynikající, je škoda jít na gymnazium, když máte zájem o veterinu. O veterinu je velký zájem. Když budete mít SŠ veterinární, budete na přijímačkách na VŠ, mít velikánské PLUS. Tam totiž už je vidět, že máte o tu školu, skutečný zájem. SŠ veterinární, třeba v Hradci Králové, je vynikající.

doplněno 03.02.12 05:40:

Gymnázium, to je všeobecné učení, si můžete dát, jako druhou školu. Když k tomu přidáte nějaký jazyk navíc, budete v Plusu.

myse*
hodnocení

2x

určitě pošli přihlášky na obě školy, ale já bych doporučila svému dítěti veterinu. Pokud je to to co chceš jednou dělat a pokud nejsi např. alergik

gymnázium si nech jako zadní vrátka, i z něj pak můžeš pokračovat na vysoké - vet.obor

chrisie
hodnocení

díky za odpovědi,jak sem psala,jsem (a rodiče taky) spíše pro veterinu ,ale pořád jsem byla trochu na pochybách.Takže budu se snažit dostat na veterinu a gympl si dám jako druhou přihlášku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]