Nejste přihlášen/a.
Prosím potřebuji naky material kde se muze setkat dingo , šakal a kojot krom zoo. Vím že kojot a dingo se mohou setkat ale kojot s tím je problém. Prosím strašně mi to pomůže. Nepište mi že se nesetkají někde se setkat musely.. dík do čtvrtka
Vzhledem k tomu, že kojot je výhradně severoamerická šelma, narozdíl od šakala a dinga, kteří se mohou setkat v jihovýchodní asii, tak bych si tipnul, že tito tři zástupci psovitých dohromady jedině na Arše Noemově. To vám zadala nějaká chytrá úča?
Nejenom.
doplněno 10.12.12 20:45:Dingo
Šakal
Kojot
doplněno 10.12.12 20:47:Dingo ještě raz
doplněno 10.12.12 20:48:No učitelka řekla , že se nesetkají a někdo vykřikl , že se setkají a učitelka řekla , když to najdem že nám zlepší známku a mě by se to hodilo. Jak koukám tak asi ani v narodnim parku nebo tak. Tak dík jěště zkusím hledat
No setkat se můžou, ale ne v rámci svého přirozeného působiště, takže jakkoli jinak. Si vyber-ZOO, Archa, park, vycpaní v kabinetu...
Tak vsechny psovite selmy pravdepodobne pochazeji z jednoho prapredka, ale to se asi nepocita a teorie mluvi o tom, ze dingo byl do Australie zavlecen z Asie Aboriginejcema, takze se mohl v minulosti teoreticky setkavat se sakalem, ale tehdy to asi stejne jeste nebyli dnesni dingo a sakal, jak je zname...
Krome toho a jiz zminenych moznostech umele vyvolaneho setkani uz mi pouze napada, ze se setkali
1. u vas ve tride pri vykladu
2. zde na poradte.cz v teto otazce
3. v nejakem vtipu...Znate ten, jak jde takhle sakal, kojot a dingo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.