Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Selmi psovite

Od: zabijak* odpovědí: 12 změna:

Prosím potřebuji naky material kde se muze setkat dingo , šakal a kojot krom zoo. Vím že kojot a dingo se mohou setkat ale kojot s tím je problém. Prosím strašně mi to pomůže. Nepište mi že se nesetkají někde se setkat musely.. dík do čtvrtka

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli to napíšeš správně česky, tak ti poradím.

zabijak*
hodnocení

Prosím poradíš mi já jsem na mobilu a spatně se mi píše tak promin.

zabijak*
hodnocení

Prosím potřebuji material kde se může setkat dingo , šakal a kojot krom ZOO. Vím, že kojot a dingo se mohou setkat ale kojot s tím je problém. Prosím strašně mi to pomůže. Nepište mi, že se nesetkají někde se setkat musely.. dík do čtvrtka Přepsáno snad bez chyb a poradíš prosím

Vzhledem k tomu, že kojot je výhradně severoamerická šelma, narozdíl od šakala a dinga, kteří se mohou setkat v jihovýchodní asii, tak bych si tipnul, že tito tři zástupci psovitých dohromady jedině na Arše Noemově. To vám zadala nějaká chytrá úča?

hop®

Dingo je z Austrálie, ne? ;)

Nejenom.

doplněno 10.12.12 20:45:

Dingo

Šakal

Kojot

doplněno 10.12.12 20:47:

Dingo ještě raz

doplněno 10.12.12 20:48:

cs.wikipedia.org/...

zabijak*
hodnocení

No učitelka řekla , že se nesetkají a někdo vykřikl , že se setkají a učitelka řekla , když to najdem že nám zlepší známku a mě by se to hodilo. Jak koukám tak asi ani v narodnim parku nebo tak. Tak dík jěště zkusím hledat

No setkat se můžou, ale ne v rámci svého přirozeného působiště, takže jakkoli jinak. Si vyber-ZOO, Archa, park, vycpaní v kabinetu...

ohneta*
Já bych volil tu Archu.
zabijak*
hodnocení

No tak uča řekla že v normálním životě ne v uměle vychován nebo co. Tak nic ale díky.

figurek*
hodnocení

0x

haha. Dingo pochází z Austrálie, Šakal z Afriky a blízkovýchodní Asie. Kojot je z Ameriky. Těžko se můžou setkat někde jinde, než v nějakém zooparku.

hodnocení

0x

Tak vsechny psovite selmy pravdepodobne pochazeji z jednoho prapredka, ale to se asi nepocita a teorie mluvi o tom, ze dingo byl do Australie zavlecen z Asie Aboriginejcema, takze se mohl v minulosti teoreticky setkavat se sakalem, ale tehdy to asi stejne jeste nebyli dnesni dingo a sakal, jak je zname...

Krome toho a jiz zminenych moznostech umele vyvolaneho setkani uz mi pouze napada, ze se setkali

1. u vas ve tride pri vykladu

2. zde na poradte.cz v teto otazce

3. v nejakem vtipu...Znate ten, jak jde takhle sakal, kojot a dingo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]