Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostali jsme úkol popsat montáž křesla (viz obrazek) a vůbec nevím jak to mám popsat. Prosím poraďte mi mám to do ctvrtku díky.Obrázek: img204.imageshack.us/... strasne se omlouvám za tu kvalitu
To není tak těžké, z vlastní zkušenosti vím, že nejtěžší je začít. Prostě napiš nadpis (Montáž křesla) a zkus psát něco jako: Nejprve shromáždíme na jednom místě všechny díly křesla a potřebné nářadí. Případně popiš (nazvi) jednotlivé součásti křesla. Pokud máš návod na sestavení, napiš, že budeš postupovat podle návodu. A pak jednoduše popisuj děj od začátku, např. jak připravíš podstavec: nejprve do úchytů zasuneme kolečka přiložená v balení, podstavec položíme na podložku a nasadíme na něj... nevím, jak se všechny ty díly jmenují, ale používej slovesa jako přišroubujeme, připevníme, nasuneme, sesadíme... Snad jsem trochu pomohla, tak se do toho pusť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.