Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blíží se zkoušky a já nic neumím!

Od: mamba* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, na zkoušky na střední se učím asi tři měsíce a pořád mi přijde, že nic neumím, mám hrozný strach, že ostatní toho budou umět víc a já nebudu vědět nic. Hlásím se na gympl, takže se učím matiku, češtinu i angličtinu, ale mám v tom hrozný nepořádek a vůbec nevím, kde začít, testy se snažím dělat si každý den, ale i tak bych potřebovala vědět, jak na to.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bender*
hodnocení

1x

moc to hrotis, pripominas mi jednu spoluzacku z gymplu, ktera vzdycky plasila, ze nic neumi a vzdycky mela nejlepsi testy, protoze se srotila fakt hodne. Ja sem se na prijimacky na gympl skoro neucil (byl sem trosku lajdak :D a taky sem se dostal,

ty ses ucila 3 mesice, takze bud v klidu a nestresuj. To ze mas strach je normalni, ja mel pri kazdy zkousce strach, pac sem to trosku flakal a vzdy den pred zkouskou (zvlastne na vejsce) sem vzdycky mel pocit, ze bych potreboval aspon o den vic, ale to je ciste subjektivni pocit.

Pokud pak pujdes na vejsku, tak takovych podobnych zkousek budes mit 6-7 kazdy semestr a u kazdy budes trochu ve stresu, protoze ti to neni lhostejny a to je dobre.

Proste take it easy ;)

A zvlaste pokud ses ucila 3 mesice, to mne se nepovedlo nikdy :D vetsinou par dnu pred zkouskou :)

Tento pocit je normální, chce to klid. Vždy, když jsem měl před zkouškou pocit, že neumím vůbec nic, tak dopadla dobře. A obráceně. Když jsem si myslel, že jsem se naučil a že to zvládnu, nastal výbuch.

hodnocení

0x

To chce klid. Bývalo přísloví: Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos. ;) Nestresuj hlavičku nervozitou a nedůvěrou. Dej ji klid a jistotu, bude pak pracovat mnohem lépe. *slunce*Hodně štěstí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]