Nejste přihlášen/a.
Ahoj, na zkoušky na střední se učím asi tři měsíce a pořád mi přijde, že nic neumím, mám hrozný strach, že ostatní toho budou umět víc a já nebudu vědět nic. Hlásím se na gympl, takže se učím matiku, češtinu i angličtinu, ale mám v tom hrozný nepořádek a vůbec nevím, kde začít, testy se snažím dělat si každý den, ale i tak bych potřebovala vědět, jak na to.
moc to hrotis, pripominas mi jednu spoluzacku z gymplu, ktera vzdycky plasila, ze nic neumi a vzdycky mela nejlepsi testy, protoze se srotila fakt hodne. Ja sem se na prijimacky na gympl skoro neucil (byl sem trosku lajdak :D a taky sem se dostal,
ty ses ucila 3 mesice, takze bud v klidu a nestresuj. To ze mas strach je normalni, ja mel pri kazdy zkousce strach, pac sem to trosku flakal a vzdy den pred zkouskou (zvlastne na vejsce) sem vzdycky mel pocit, ze bych potreboval aspon o den vic, ale to je ciste subjektivni pocit.
Pokud pak pujdes na vejsku, tak takovych podobnych zkousek budes mit 6-7 kazdy semestr a u kazdy budes trochu ve stresu, protoze ti to neni lhostejny a to je dobre.
Proste take it easy
A zvlaste pokud ses ucila 3 mesice, to mne se nepovedlo nikdy :D vetsinou par dnu pred zkouskou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.