Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vojenská škola - jaké znalosti požadují?

Od: mikiki5* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,studuji na ekonomce,ale přemýšlím o přestupu na vojenskou školu,co je zapotřebí mít za znalosti,popřípadě mohl bych nastoupit už od novýho roku?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Tak určitě nejlepší informace by Vám dali na nějaké vojenské škole,popřípadě,jestli už máte vybránu konkrétní,tak tam.Zkuste jim zavolat.Záleží na tom,zda bude místo.Proto je lépe se informovat předem.

mikiki5*
hodnocení

Dobře.já předpokládal,že bych musel dělat přijímací zkoušky nebo psychotesty nebo tak něco,budu něco z toho provádět?

ahasver4*

Co já vím,jsou tam klasické příjmací testy ale také na fyzičku.Musíte být v dobré fyzické kondici.Ještě vím,že brýle nevadí.

mikiki5*
hodnocení

S fyzičkou by neměl být problém,jsem docela dost dobře vycvičený,záleží tedy nejvíc na testech.Jinak díky moc

hodnocení

0x

Dobrý den, pokud studujete střední ekonomickou školu doporučuji dodělat kterou studujete s přestupem jsou vždycky nějaké problémy. Vždy máte možnost se přihlásit po dokončení školy na vysokou vojenskou školu třeba obor ekonomika ty obory tam jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]