Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek učitelce - pololetí?

Od: neumelka odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, dáváte učitelům něco v pololetí, moje třída už zase vymýšlí různé dárky: od obrovské kytice-1 kytka od každého po drahou čokoládu. Oni by jí dávali snad dárky i za to, že jim dá dobrou známku. Mě to ale příjde už trochu přehnané.

Za odpověď předem děkuji

Neumělka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Nikdy jsme nic nedávali, na konci roku snad jen v nižších ročnících, pak už taky ne.

des*

Jsou to úplatky,jen v jiné formě,všímej si kdo o to nejvíc stojí ten uplácí.Čímkoli,kyticí ,penězi(Nedávej úplatky,nedávej nic,nebo se z toho jednou zblázníš)A snaží se to obdarovanému učiteli šikovně podsunout,že on taky dal.

deiv19*
hodnocení

0x

Nic popř. malou čokoládu (ne moc drahou)

hodnocení

0x

Dobrý večer. Souhlasím s Vámi, je to skutečně přehnané. V pololetí se u nás nikdy nic nedávalo. Když chce třída dát, ať si dá. Já bych se toho neúčastnila. Můj názor.

krkovicka*
hodnocení

0x
Nedavali jsme nic.Na konci roku jen nejakou tu pamatku.Cajovy servis,misu a pri konci devitky naramk.Hodinky za 2500 kc.To jen tridni.Na ostatni ucitele zbyla jen kytka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]