Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Policejní škola-jaká?

Od: korela* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

i když mám ještě nějaký ten čas,přemýšlím o školách.Ráda bych šla na policii.Čím bych vlastně mohla být,kdybych vystudovala střední policejní školu?Je mi jasné,že policistkou,ale kde?Krom známek jsou nějaké podmínky ke studiu?Myslím to tak,že třeba na modelku Vás nevezmou s mírou pod 175 cm...

Jak se stanu kriminálním vyšetřovatelem?Co to obnáší,co pro to musím udělat?

DĚKUJI MOC ZA ODPOVĚDI! Korela

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

http://www.polac.cz/

Tady dostanete odpovědi na všechny Vaše otázky.

doplněno 29.01.12 22:06:

A předpokládám,že policista by měl být inteligentni,bystrý,fyzicky zdatný...

buss
hodnocení

0x

Předpokládám, že jsi žačkou ZŠ. Takže tady dostaneš odpovědi na své otázky:
spshol.cz/...
spshol.cz/...
spshol.cz/...
Škola jako kterákoliv jiná, uděláš a jdi kde chceš. Není podmínkou jít k P ČR.
Pokud jsi na střední škole, je třeba nastoupit do služebního poměru a absolvovat jednu z policejních škol a pak se na něco zaměřit, nebo při nástupu do SP se někde nasměrovat ..doprava, pořádková...

1jara*

Chtěl jsem hlasovat, ale vyskočila na mne tabulka že jsem hlasoval. Budeš muset mít nějaké sportovní předpoklady.

doplněno 30.01.12 16:19:

V Holešově je dobrá škola.

elax
hodnocení

0x

Nejlepší škola by byla asi v Holešově, máš tam i vysokou. Jestli na tu školu chceš jít, tak bys měla dobře vynikat v tělocviku, děláš i fyzické testy (běhy, sprinty, sedy-lehy). Na tuhle školu hlási klidně i 550 děcek, i z ciziny. Když jsem se tam jela podívat a den otevřených dveří, tak mi to dalo hodě. V prvním ročníku se prostě učíš všeob předměty atd.. a jak říkáš, že bys chtěla být kriminalistka, tak to se rozděluje ve 2.ročníku studia (jedecká polie, městská, zásahovka, atd...)..Známky bys měla být skvělé, to znamená samé jedničky, popřípadě i nějaké dvojky. No ale čím lepší známky tím větší průměr ;). Scio bude z ČJ,OSP a z MA, + FYZICKÝ TEST.. Hodně štěstí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]