Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Speciální škola vs maturita

Od: david66 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám dotaz chodil jsem do speciální školy, a rád bych si udělal maturitu ale nevím zda na to budu mít jaké jsou vaše názory? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den Davide,nechtěl by jste blíže specifikovat?Do jaké speciální školy jste chodil?Nechápu*bzum*

david66
hodnocení

Ono jich je více? No mě tam poslala psycholožka za to že jsem pomalý, ale udělal jsem autošklu na poprvé testy takže nevím...

Dobrý den. Davide, určitě se do toho pusťte. Můžete to zvládnout, proč by ne?*nevi*Důležité je, že do vzdělání máte chuť. Tak ať se daří.;)

buss
hodnocení

0x

No speciální školy jsou i pro vysoce nadané, zvláštní, netypické profese že ano... Zda na to budeš mít, co je v tobě nikdo mimo TEBE neví! Pokud si myslíš, že na to máíš tak jdi do toho! Už to že se ptáš nesvědčí moc o sebevědomí. Zajdi si za psychologem... Jediný motor jsi TY!

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý večer Davide, pokud jste navštěvoval speciální ZŠ co se ji dříve říkalo zvláštní škola a měl jste dobré výsledky tak dnes by neměl být žádný problém hlásit se na jakoukoliv SŠ. Je to jen na vás, poraďte se v psychologické poradně kam jít aby jste se tam netrápil. Držím pěsti!

fidonet*
hodnocení

0x

jak mám vědět zda TY na to budeš mít. Ale pokud máš předcevzetí, odvahu a sílu se učit, zkusil bych tu nejjednodušší, např, zahradnickou maturitu. Některé děti byly ve speciální škole zbytečně, jen špatným zásahem. Pokud ale máš vážnější problémy, tak nevím. Ale už odhodlání to zkusit je dobré znamení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]