Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám tu vážný problém. V 1. pololetí 9. ročníku na základní škole jsem dostala 5. z matematiky. Nevím na jakou střední školu by mě v tomto ohledu vzali... chtěla jsem být kadeřnice a kosmetička...nejdou mi předměty chemie a matematika. Všechno mám jinak dobrý. Prosím poradte na jakou střední by mě vzali!? Děkuji mnohokrát!
Ahoj, to že máš 5tku z matematiky v 1.pololetí deváté třídy, ti zhorší průměr, ale na přihlášky se píší především průměry 2.pol. osmého ročníku a 1.pol. devátého ročníku.
Snad víš, jak se vypočítá průměr...
Sečteš všechny známky z vysvědčení a vydělíš počtem známek, vyjde ti nějaké číslo např. 2,3 , tak si to někam poznačíš, to samé uděláš s vysvědčením z 1.pol. devátého ročníku. teď si ty 2 průměry sečteš a vydělíš 2ma... Vyjde ti výsledný průměr, ten si zakroužkuješ, podíváš se, do jakého maximálního průměru ta škola bere a když se do něj vejdeš, tak pošli přihlášku, když ne, tak je to celkem zbytečné, protože v dnešní době o kadeřnice a kosmetičky je veliký zájem, ale přeji hodně úspěchů!
Co takhle zkusit kuchař/číšník, nebo cukrářku?...
Vždyť i na kadeřnici je chemie a na kosmetičce předmět hodně totožný s chemií!
nevím, nevím, pětku z matiky , hm ... myslíš, že kadeřnice nemusí umět počítat? Proč uvažuješ o střední škole s pětkou? Neměla by jsi uvažovat o učňáku a pořádně ve škole zabrat, aby jsi neopakovala devítku. Sice bys měla po starostech s výběrem povolání, ale opakovat ročník také není nic moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.