Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu otázku, která je teď pro mě velmi aktuální... Pokud propadám z předmětu, z kterého mám zároveň 100% docházku, mohou mi dát nedostatečnou? Někde jsem totiž zaslechla, že pokud student nechybí ani na jedné hodině, neměl být ohodnocen nedostatečnou. Je možné, že je to hloupost, na druhou stranu radši se zeptám... Děkuji za odpověď.
Rozhodně nebudu mít pětku z češtiny... Jde jen o to, že se snažím pomoci dobrému příteli, a zkoušíme veškeré možnosti, o kterých se doslechneme. Navíc, lidí s naprosto stoprocentní docházkou je opravdu minimum, proto by bylo i celkem logické, kdyby se v hodnocení přihlíželo i k tomuto aspektu. Nicméně mnohokrát děkuji za Vaši velmi milou reakci. S pozdravem, hloupoučké Dítě.
Zajimava predstava. A takto by se podle Vas melo prihlizet na dochazku na vsech skolach? Treba ze by se i na VS daval titul MUDr. za dochazku? To je myslenka, pak by snad uz nebyl ve zdravotnictvi podstav!
Tak se hned nečertěte,pro mne jste zkrátka ještě dítě,a buďte ráda,že jím jste,život máte před sebou!Mj,to vás šlechtí,že se zajímáte o bližního svého...Apropos,ten váš dotaz by měl očividně zodpovědět váš profesor na chemii,nebo by jste si měli řádně přečíst školní řád,tam je psáno vše!
Tuto otázku nemohla napsat studentka? Není možné, aby studovaný člověk, který končí studium, měl takový názor? Nebo snad ano? Odpověď na otázku: Dostanete nedostatečnou. Rada: Začněte chodit na doučování a na konci školního roku je známka 4. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.