Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou SŠ - elektotechnika vs analýza potravin

Od: martin679* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jaká SŠ je podle Vás lepší: elektotechnika nebo analýza potravin.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ter*
hodnocení

1x

Ahoj, záleží na tom, co by tě víc bavilo, jestli studovat elektrotechniku, nebo analýzu potravin... :)

Jde o to, aby tě ta škola také bavila a abys u toho vydržel... :)

Zkus popřemýšlet nad tím, co by tě bavilo víc :)

hodnocení

0x

Dobrý den. Podle mne elektrotechnika. Ale záleží na Tobě, jakého jsi spíše zaměření a jak říká "ter" co by Tě více bavilo. Myslím, že právě u chlapců je to spíš to elektro...

petr13*

Dobrý den , taky se zeptám . Život mě nebaví a takhledám něco ,co mě nakopne do života ( je mi 37let) . Řekl jsem si ,že si dodělám maturitu a pak možná půjdu dál . potíž je v tom ,že mě nic nebaví . Máte nějakej nápad? Podnikám a pak bych šel asi do oboru " podnikání" . Chci si udělat kurz účetnictví ,ale zatím nevím kde . beru to tak abych byl nakopnut do dalšího života . Díky za váš čas

semira*
hodnocení

0x

Ahoj.

Záleží na tom, co Tě bude víc bavit. Pokud už máš vybraná nějaká povolání, která bys chtěl dělat, není co řešit..;)

Můžeš se poradit i s rodiči nebo studenty, kteří již tuto školu dělají... Ale konečné rozhodnutí samozřejmě závisí na Tobě..

myse*
hodnocení

0x

souhlasím s názory uvedenými výše. Ještě malou připomínku... jak jsi na tom s matematikou, fyzikou a chemií?

Analýza potravin - - je hlavně o chemii.

Co bys chtěl jednou dělat jako dospělý? Opravovat elektroniku např? nebo pracovat v laboratoři?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]