Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gymnázium nebo spš

Od: aedun* odpovědí: 5 změna:

DObrý den,

prosím vás ... jsem letos v kvartě na osmiletém gymnáziu a přemýšlím o odchodu na rpůmyslovou školu s oborem strojírenství zaměření konstruování s podporou pc ... chtěl bych se zeptat co je pro mě výhodnější když chci určitě jít Vš na vut nejlépe v brně? jinak mám 1 dvojku z češtiny jinak 1 na vysvědčení co si myslíteže pro mě bude výhodnější? díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Obor na průmyslové škole má k VUT podstatně blíže, to je fakt, nicméně můj táta vystudovat klasický gympl a pak šel právě na VUT - bez problémů:)

doplněno 18.01.12 17:09:

"vystudoval":)

dzordz*
hodnocení

0x

V spš bych viděl velmi značný přínos, pokud byste chtěl pokračovat na strojárně. U jiných fakult to je celkem jedno.

rewq
hodnocení

0x

Ja doporučuji gympl. Mluvím z vlastní zkušennosti. Na VUT se v prváku dost průmyslovkářů trápí s matikou a fyzikou, gymnazisti zase s rýsováním a technickýma předmětama. Já doporučuji gympl, protože dohnat rýsování a podobně je snazší než dohánět matiku s fyzikou. Navíc po absolvování gymlpu máš daleko lepší znalosti obecných předmětů a angličtiny, která je dneska klíčová. Ono ti to za ty čtyři roky umožní jít pak kamkoliv, vo ty víš, třeba tě chytne programování, nebo chemie.

Zůstaň na gymplu, jednoznačně.

aedun*
hodnocení

a můžu se zeptat jestli vám to někdo řekl nebo fakt na FSI jste?

romankam
hodnocení

0x

pokus si ses opravdu jisty, ze chces studovat prumyslovou skolu a venovat se tomu pote i na vysoke skole a hlavne po skole, asi bych prestoupila, zkus se podivat na nektere prumslovky zde: Prumyslove skoly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]