Nejste přihlášen/a.
DObrý den,
prosím vás ... jsem letos v kvartě na osmiletém gymnáziu a přemýšlím o odchodu na rpůmyslovou školu s oborem strojírenství zaměření konstruování s podporou pc ... chtěl bych se zeptat co je pro mě výhodnější když chci určitě jít Vš na vut nejlépe v brně? jinak mám 1 dvojku z češtiny jinak 1 na vysvědčení co si myslíteže pro mě bude výhodnější? díky
Ja doporučuji gympl. Mluvím z vlastní zkušennosti. Na VUT se v prváku dost průmyslovkářů trápí s matikou a fyzikou, gymnazisti zase s rýsováním a technickýma předmětama. Já doporučuji gympl, protože dohnat rýsování a podobně je snazší než dohánět matiku s fyzikou. Navíc po absolvování gymlpu máš daleko lepší znalosti obecných předmětů a angličtiny, která je dneska klíčová. Ono ti to za ty čtyři roky umožní jít pak kamkoliv, vo ty víš, třeba tě chytne programování, nebo chemie.
Zůstaň na gymplu, jednoznačně.
pokus si ses opravdu jisty, ze chces studovat prumyslovou skolu a venovat se tomu pote i na vysoke skole a hlavne po skole, asi bych prestoupila, zkus se podivat na nektere prumslovky zde: Prumyslove skoly
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.