Nejste přihlášen/a.
a proč ne ta původní fotografie..myslím, že by Vás škola patřičnou průpravu rozhodně dala..a nikde není řečeno, že musíte fotit lidi..základ pro sociologii nebo dějiny umění vidím..na gymnáziu..ale Vy byste měla vědět co chcete dělat..ne vystudovat obor a pak se divit..že nevíte co s ním..sociologie je o společnosti a jejich proměnách..tam se docela dost nejen čte..ale i dělají výzkumy a šetření..to není jen načítání něčích dat
Děkuji.
Samozřejmě vím, že nemusím fotit lidi, jen se bojím, že na takovéhle věci nejsem dobrá povaha.
Sociologii taky nevidím jen v knihách, to jistě. O tomto oboru jsem si něco zjistila, neřekla jsem si, že budu studovat sociologii jen pro to, že to dobře zní
Nevíte, jestli se i umělecká škola počítá mezi maximální dvě přihlášky?
Chtěla bych totiž zkusit dostat se na víc škol, mám vybrané dvě umělecké a pokud se počítají, tak nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.