Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mechanika - uvolnění nosníku

Od: alexandr147* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím vás , chtěl bych se zeptat jestli mám to co jsem rýseoval správně a kde v tom polygonu najdu výdlenici a jak ji přenesu apod . mám za úkol graficky zjistit sílyjenž mají působit u popěr A a B ... mhol by mi někdo dát návod jak je zjistit nebo jak to opravit? máme to řešit pomocí colamnovy přímky ... díky za pomoc

doplněno 15.01.12 14:21:

ještě obrázek

Mechanika - uvolnění nosníku

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

0x

Kdyby byl obrázek čitelný, dalo by se poradit.

alexandr147*
hodnocení

obrázek čitelný je ... ale jde mi hlavně o toto : udělám vlákna k jednotlivím silám a vím kde mám hledat vyslednice ale nevím jak tam mám zaznačit to colemanovu přímku ... a ještě velikost těch sil které podpírají v bodech A a B najdu v polygonu mezi počátkem síly 1 a colemanovou přímkou? a od ní až dolů je síla b? ... ted jenom jak se kreslí z těch vláken colemanova přímka ... myslím že stačí slovně

alexandr147*
hodnocení

už jsem na to přišel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]