Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wagnerova opera - Zlato Rýna

Od: lindaf* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, já jsem dostala ve škole ukol na psat pár slov o opeře ZLATO RÝNA od Wagnera...jenže na netu nic neni...mam o tom rikat neco minutu, prosim vas poradite nekdo o cem to je nebo tak nemuzu na netu nic najit... :(

predem veliky dik

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

en.wikipedia.org/... + en.wikipedia.org/... + en.wikipedia.org/...

Případně si ji můžete poslechnout a minutu povídat o svých dojmech.

doplněno 15.01.12 12:22:

Oproti jiným je tahle jenom na dvě cd a v bookletu určitě bude spousta dalších informací.

hodnocení

0x

na netu je toho plno! jen hledat! stačilo mi napsat Richard Wagner Zlato Rýna...

search.seznam.cz/...

např. na operadream.com/... je omáčka o tom, o čem ta opera je...nebudu hledat dál, ty to potřebuješ, tak makej!

doplněno 15.01.12 16:59:

jen z té omáčky, o které píši , se dá vyprodukovat min. 5 minut povídání... a co z těch ostatních 517 odkazů na webu?

a nikde jsem nenapsal, že jsi líná... jen to, že bez práce nejsou koláče...

lindaf*
hodnocení

mozna an seznamu hledala sjem na googlu a nic moc... nejsem lina! kdyz neco hledam, tak se snazim...hejkale!

lindaf*
hodnocení

a vztahuje se to vetsinou na cely dej...vsech tech oper... tak je to i na wikipedii...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]