Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkové matur. studium a zameškanost ,školné

Od: snehurka* odpovědí: 1 změna:

Jsem ze školy už hodně dlouho . Je mi 30 let. Přihlásila jsem se na dálkové maturitní studium konkrétně na ekonomku. Pracuji na poloviční úvazek . S pěnězma nevycházím . A bohužel nemám ani na školné které musím tak i tak zaplatit .Mám na to týden a nevím kde na to vezmu ,protože v lednu už se platí za druhé pololetí ,jinak běží penále. Splátku mi neproudlouží bylo na to celé pololetí.Dojíždím z Hradce králové do Pardubic každý čtvrtek na 15.00h. Celý listopad jsem tam nebyla a ted i prosinec ,psali jsem 5 písemek a já ani jednu ,nevím jak to doženu. měla jsem nějaké problémy ,tak jsem tam nemohla je´t.a neměla čas na učivo. nějak se mi vůbec nedaří a to v ničem.Nejraději bych to celé ukončila nějak mi to nejde. Napadlo mě že bych se přihlásila do Prahy ,kde je škola státní a lze ji studovat dálkově. Jenže je to gymnázium.Což asi nemá moc uplatnění. Poraďte co byste dělali na mém místě. Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1. Pokud nejste schopna dokončit ani 1. pololetí na ekonomce, těžko absolvujete gymnázium.

2. Do Prahy jezdit nemusíte, v Hradci nebo Pardubicích je určitě nějaká státní škola, která nabízí denní studium a umožní Vám individuální studijní plán. Pokud nechcete ztratit další rok, urychleně si zjistěte, jestli Vás někde nevezmou v rámci přestupu.

3. Studium si můžete přerušit až na dva roky, bylo by ale dobré se pokusit uzavřít pololetí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]