Nejste přihlášen/a.
Dva dělníci provedli výkop za 6 hod. 1.dělník provedl výkop sám za 14hod. Za jak dlouho by tento úkol splnil sám 2. dělník?
doplněno 12.01.12 17:21:Prosím Vás můžete mi někdo poradit?Nevím si rady! Děkuji moc! Renáta
Myslíš že petapeta Ti pomohl. Chápu že umí, ale ve své, možná až namyšlenosti, dělá jen a jen "medvědí službu".
Jirbab. Naprosto souhlasím. Tohle není slovní úloha, se kterou se tazatel nemůže v životě setkat. Jasně, ne přesně v tomto znění, ale něco obdobného bude třeba chtít někdy spočítat. A bude vypadat jako blbec. A vlastně nejen vypadat... Celý výpočet na zlatém podnose mohl tazateli přednést již kartaginec (u kterého já a domnívám se, že nejen já, hluboce smekám před jeho znalostmi). A neudělal to. "Pouze" poradil.
Chápu, že se někdy v matice probírají věci, které normální smrtelník nikdy v životě nevyužije. Ale je smutné, když člověk nedokáže spočítat obsah, objem. Naprosto tápe v procentech a spočítat "slovní úlohu" je pro něj nadlidský výkon. Takže petapeta, díky, že ve velké míře přispíváš k tomu, aby IQ u naší mladé generace nadále klesalo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.