Dobrý den, chci se zeptat zda-li nemáte někdo tušení jestli, pokud dostanu neklasifikaci z druhého jazyka v pololetí a chtěla bych přejít v tomto pololetí na jinou školu která druhý jazyk nevyučuje, zda-li to problém, nebo jestli se to zkrátka smí a nebudou s tím problémy. Teoreticky by to ale mělo být jedno, pokud se tam ten předmět nevyučuje a já z něj mám v pololetí neklasifikaci ne? .. No jsem bezradná ... budu ráda za jakkoukoliv odpověď, předem děkuji ...
Dobrý den. Dcera takto přecházela v prvním ročníku v pololetí na gymplu též a nebyl s tím žádný problém. Nejdříve jsme se zeptali v druhé škole, zda mají místo a přijali by jí a pak jsme vstoupili do jednání se školou, do které chodila. Dochodila pololetí a pak přestoupila na druhou školu. Záleží na přístupu škol.
doplněno 11.01.12 10:42:
Není zač. .Ať se Vám daří.
ivy*
Taktéž jsem na gymnáziu, tak doufám, že se to zvládne, mockrát děkuji za uklidnění Měla jsem vážně strach, abych kvůli tomu nemusela třeba opakovat ročník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.