Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marketingový plán

Od: acid* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den rád bych vás požádal o malou službu. Ma to pro mladšího brach, on neví jak to ma udělat a bohužel ja taky ne, proto bych vás chtěl požádat jestli nemate někdo čas a mohl by to vypracovat. Budu moc vděčny dík

Marketing

Úkol

Vyberte si výrobek _ osobní nebo nákladní automobil (existující), který popíšete _ jeho image,

doplňkové služby, atd. _ viz ekonomika

Popište segment trhu _ na koho je výrobek zaměřen

Popište cenu _ na koho cena cílí, čeho ji chceme dosáhnout, atd.

Dále popište: distribuci, propagaci, reklamu, podporu prodeje a publicitu

Sestavte marketingový plán, pro vámi vybraný výrobek

Zadání

Nepoužívejte WordArty!

Titulní strana: v horizontálním středu zhruba ve 2/3 od spodního okraje jméno vaší práce = jméno

vašeho výrobku, v dolní části vlevo: příjmení a jméno, vpravo datum; na titulní straně nebude

číslování stránky

Záhlaví: Příjmení, jméno; třída; datum; písmo: Times New Roman, velikost 10

Zápatí: vložte čísla stránek na střed

Vlastní text _ písmo: Times New Roman, velikost 12

Vlastní text bude v odstavcích: zarovnání do bloku, řádkování 1,5 řádku, odsazení prvního řádku

1,25mm, mezera za odstavci 10 bodů

Pokud chcete použít odrážky a číslování pro vlastní text _ je to možné, ale v tom případě nepoužívejte

zarovnání doleva _ můžete použít např. vestavěný styl _ "Normální"

Nadpisy

1) písmo: Arial, velikost písma: 18, tučné

2) písmo: Arial, velikost písma: 16, tučné

3) písmo: Arial, velikost písma: 18, kurzíva

Obrazové přílohy: využijte tabulky a grafy, které si připravíte např. v MS Excel _ např. prodeje

v určitém období

Použité zdroje: na konci práce bude seznam použitých zdrojů _ odkud jste čerpali informace, obrázky,

tabulky, atd.

Rozsah: titulní strana + 1 strana textu + další strany obrazové přílohy + dále pak použité zdroj

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Hezký inzerát, ale postrádám tu finanční nabídku. Rozhodně to jako malou službu nevidím.

acid*
hodnocení

Ja to taky nechci pro firmu je to jen ukol bohužel peněz neni na zbit, ale můžeme se domluvit jak se vyrovnat bez peněžní částky

ladinpraha*

Tohle rozhodně není moje parketa. To mě jenom napadlo, když jsem si to přečetl. Zastávám názor, že úkoly by měl dělat ten, kdo je dostal. Tohle vyznělo asi tak: "Mám úkol, udělejte ho za mě a já vám budu vděčný".

buss

Dokud se tady objeví ti co vyhoví, tak se objeví i požadavky., Nabídka - poptávka.

buss
hodnocení

0x

A co myslíte, co mu to pomůže, odevzdá a v hlavě 0. Takoví zaměstnanci...
Proč nehledáte
search.seznam.cz/...

skye*
hodnocení

0x

Bože můj, kam jsme se to dostali...Pomoci s výpočtem matematiky, když někdo neví, jak dál, budiž, ale vypracovat celý úkol? Asi to nedostal jako jediný z celé třídy, tak proč se neporadí se spolužákem? A vůbec - jak na to, má v podstatě v zadání a určitě to nedostali zadáno bez předchozí výuky. Takže jediný závěr je, že brácha je lempl, který si myslí, že si to sem zadá a někdo mu to prostě vypracuje. Že se nestydíte. A rozsah jedna strana textu je opravdu dost málo, já dělala marketingový plán do absolventské práce na 80 stran. Pochybuji, že by to tu někdo (už jen z výchovných důvodů) udělal a pokud ano, tak opravdu maximálně za peníze. Etickou stránku raději ani nezmiňuji, ta Vám asi nic neříká...

jamamba*
hodnocení

0x

Mám nápad - udělej si to sám:)

amlim*
hodnocení

0x

To si děláte srandu?!To opravdu čekáte, že za vás někdo bude makat?

Takových je v tomto státě a proto to tady tak vypadá.To je snad epidemie!:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]