Nejste přihlášen/a.
Vadí to tak, že nebudeš asi z předmětu klasifikovat, dostaneš N a budeš konat zkoušku v nějakém náhradním termínu po pololetí.
Presne tak, naprosto spravne. Ja jen doporucim v pripade N(ka), si to opravit na dobrou znamku, ne se na to vykaslat a jit do druheho pololeti s petkama, zbytecne... (moje osobni zkusenost, kdy jsem misto opravnych zkousek odjel na hory).
To záleží na Vaší škole. U nás museli žáci splnit stanovené procento docházky a kromě písemek museli mít známky i ze zkoušení.
Takže doporučuji se dohodnout s jednotlivými vyučujícími (začít s těmi předměty, kde máte nejméně známek nebo nejvyšší absenci), případně s vedením školy. (Dlouhodobou nemoc většina škol posuzuje jinak než větší počet krátkodobých absencí.)
napis zadost reditelce (o povoleni mit vice absence) a kup ji bombosku , jestli mas od lekare omluvenku , nedelas bordel a nemas petky , tak by nemel byt problem.
u nás to ted dělala jedna spolužačka stejně stará a taky dlouhodobě nemocná.
bude to takto: musí se všechno doučei a bude dělat komisionální zkoušky. to znamená že ti dají na co přesně budou a taky kolik jich budeš psát. z jednoho předmětu ti klidně můžou dát i 3. ale většina škol to má tak nějak podobný tak se radši na to přes vánoční prázdniny podívej
přesto je lepší mít v pololetí N než 5. Když budeš opravovat N můžeš na základě výsledků dostat jakoukoliv známku. Když ovšem máš 5, jde do vylepšit mnohem pomaleji. To zavisí na počtech testů, aktivitě atd.. s Nkama mám bohaté zkušenosti, přesto jsem měl na konci školního roku vždy dobré výsledné známky
Hehe, já se taky chystám na "N" z OBN (občanská nauka). Učitelka nám zadala 6istránkovou seminárku o něčem, co jsme se vůbec neučili a já jí nemám hotovou a mít ani nebudu, protože to napsat prostě nejde a pořád mi přijde lepší to nemít, než mít všechno akorát zkopírované z internetu, jako to mají někteří spolužáci, a riskovat problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.