Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stipendia - rok studia na SŠ v zahraničí

Od: askja* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, měla bych zájem vyjet na rok na střední školu do zahraničí (cca za dva roky), doporučil by mi někdo nějaké konkrétní nadace, kde mohu získat nějaké stipendium? "Problém" je v tom, že bych chtěla vyjet s organizací AFS, která se mi ze všech líbí nejvíce (je založená na dobrovolnictví a spoustu dalších výhod), našla jsem sice na některých stránkách vyhlášení na konkrétní stipendia na SŠ v zahraničí třeba do USA, ale většinou již s přímo určenou organizací. Nevíte zda není nějaká možnost získat stipendium s možností si vybrat organizaci se kterou vyjedu? Děkuji za jakékoliv informace.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Domnívám se, že pravidla určuje ten, kdo stipendia rozděluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]