Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo z vás nestuduje, popř. nestudoval medicínu. Uvažuji, že bych změnila školu, ale na střední jsem chodila na pedagogickou. Biologie je to jediné, co mě ve škole bavilo, hlavně člověk a zdravka je můj sen, ale mám strach, že bych to nezvládala.. proto by mě zajímalo, jaké jsou vaše názory na tuto školu, popřípadě jaké jsou zde předměty atp.
Díky za jakékoliv názory
Medicína je velice těžké a náročné studium. Teď v lednu a v únoru ale bývají dny otevřených dveří, tak omrkněte fakultu, kterou máte nejblíž, tam nasbíráte informace a uvidíte spoustu věcí v praxi. Na jednotlivých lékařských fakultách se potom studium moc lišit nebude, tak si můžete podat přihlášku třeba na všechny v ČR. Máte rozmyšlený obor, který by Vás zajímal? Protože medicínu nestudují jen lékaři Také bych si být Vámi zjistila informace o vyšších odborných zdravotnických školách ("nástavbové" studium), protože tam studujete obory střední zdravotní úrovně (sestra, laborant, nutriční terapeut, farmaceut...) a máte studium i s praxí, což je později obrovská výhoda při hledání práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.