Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na jinou střední školu

Od: denisa123 odpovědí: 3 změna:

Zdravím

Chodím na szš obor sociální činnost, ale nejsem tam spokojená. Chci přestoupit na obchodní školu. Bylo mi řečeno že musím udělat rozdílové zkoušky. Myslíte že by bylo možné do školy nastoupit a chodit již do nové školy dokud nebudu mít splněné rozdílové zkoušky? Děkuji mockrát za odpovědi... :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Možné to je, jde o tzv. podméněné přijetí (podmínkou je složení rozdílových zkoušek do stanoveného data). Přesné podmínky sdělí ředitel školy, na kterou chceš přestoupit.

tlapka*
hodnocení

0x

Můj názor - asi ne. Proto vám zřejmě řekli, že je musíte udělat... možná ji můžete navštěvovat, abyste si zvykla na prostředí, ale nemůžou vás klasifikovat, pokud nebudou mít jistotu, že vás přijmou. Podle mě je tohle otázka opravdu jedině pro danou konkrétní školu. :)

ralzinka*

Ne každá škola rozdílovky vyžaduje, já jsem pouze přestoupila :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]