Nejste přihlášen/a.
Letos končim 9.třídu a nevim na jakou střední školu bych měla jít a také nevim co bych chtěla v budoucnu dělat.Neni nějaký test za který se nemusí platit nebo tak?Myslim že už tady někdo něco podobného psal,ale já si vážně nevím rady...
Ahojky. Jestli opravdu netušíš kam jít , volila bych gympl. Sam jsem také v 9.třídě nevěděla a šla jsem tam a udělala jsem dobře..Uvědomila jsem si co mě baví a co ne a postupem času jsem zjistila, které povolání bych chtěla vykonávat. Ještě jednu radu: zkus si sepsat veškeré vyučovací předměty, které máš a rozděl si je na ty, které tě baví a které ne. A třeba zjistíš, že čemu by si se chtěla věnovat. Ale jak říkám, gympl je dobrá volba, obzvláště jako příprava na vysokou školu
Doporučovala bych ti, aby ses podívala na www.msmt.cz nebo www.uiv.cz , kde najdeš kompletní seznam středních škol, s možností vyhledávání, s informacemi o uplatnění atd.Možná najdeš obor , o kterém ani nevíš a který by tě bavil...Hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.