Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nějaký test na výběr školy?

Od: kany* odpovědí: 3 změna:

Letos končim 9.třídu a nevim na jakou střední školu bych měla jít a také nevim co bych chtěla v budoucnu dělat.Neni nějaký test za který se nemusí platit nebo tak?Myslim že už tady někdo něco podobného psal,ale já si vážně nevím rady...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simi*
hodnocení

2x

Ahojky. Jestli opravdu netušíš kam jít , volila bych gympl. Sam jsem také v 9.třídě nevěděla a šla jsem tam a udělala jsem dobře..Uvědomila jsem si co mě baví a co ne a postupem času jsem zjistila, které povolání bych chtěla vykonávat. Ještě jednu radu: zkus si sepsat veškeré vyučovací předměty, které máš a rozděl si je na ty, které tě baví a které ne. A třeba zjistíš, že čemu by si se chtěla věnovat. Ale jak říkám, gympl je dobrá volba, obzvláště jako příprava na vysokou školu;)

miljan*

justyna*
hodnocení

1x

Doporučovala bych ti, aby ses podívala na www.msmt.cz nebo www.uiv.cz , kde najdeš kompletní seznam středních škol, s možností vyhledávání, s informacemi o uplatnění atd.Možná najdeš obor , o kterém ani nevíš a který by tě bavil...Hodně štěstí!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]