Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jsem teď v prváku na obchodce a zjišťuji, že jsem si nevybral moc dobrý obor - přece jen to uplatnění... Na škole, resp. oboru na který bych chtěl přestoupit je právě teď max. počet studentů a bez toho, aby někdo z nich "rupnul" nemám šanci se tam dostat. Chci se tedy zeptat, zda je možné nastoupit v září znovu do prvního ročníku ( vyplnit přihlášku, myslím že do konce února poslat,..). Jen nevím jak je to v tomhle případě s vysvědčením (jaké odevzdat ) a přihláškou (většinou tam vyplňovala známky a dávala razítko základka).
Chci se tedy zeptat, zda je tohle možné a pokud ne, tak jak postupovat. Díky
Jde to. Vyplníš přihlášku, a uděláš znova přijímačky. Na přihlášku by se měly asi psát známky normálka ze základky (ty sloupečky jsou nadepsané: pololeté osmého ročníky, konec osmého ročníku atd. a ten si přece absolvovala jen jednou) rozhodující je, mít hotovou základku, a na střední můžeš i třeba v 50.
Děkuji moc za užitečné rady.
Jak je to v případě, že bych chtěl teď podat přihlášku s ukončením studia na škole, na které teď jsem? Mohu to ukončit až v září nebo někdy dříve? Podle toho, co píšete se to škola ani nemusí dozvědět (jedině až budu ukončovat studium), je to tak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.