Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak předělat reklamu

Od: janatkova odpovědí: 11 změna:

Potřebuju do dvou hodin (maximálně do tří) předělat reklamu na Kinder Bueno - konkrétně tuto -

, zacílila bych jí na ženy a hlavně děti. Máte nějaký nápad? Omlouvám se, že to řeším touhle formou, ale jsem totál vyšťavená a jako na potvoru jsem bez nápadu..a jelikož to potřebuju nakreslit i nafotit, moc času nemám...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Sex je jen na chvíli, s kindr bueno je to zážitek trvalý.

martinaa*
05.01.12 13:35

*smich**palec*

des*
hodnocení

0x

Není ti to hloupé,janatková,tahat z nás rozumy a sama za to shrábnout lováče?Kolik za to dostaneš?

janatkova
hodnocení

Zápočet...díky za blbý kecy

koumesonak
hodnocení

0x

Co to proboha studujete, že Vám na vypracování úkolu dají 3hodiny? Nebo že by to bylo jinak? Že by na to někdo dlouho mastil a teď to chce zachraňovat? Kdepak, takovým neradím.*ee*

buss

No když ono je lepšejší napsat vypočítejte, najděte, zjistěte, udělejte ... a čekat.

janatkova
hodnocení

Studuji reklamní tvorbu, je to zápočet, dostaneme zadání, můžeme si říct o kameru, mikrofon, foťák cokoliv a musíme to vypracovat v tomto časovém horizontu...nechejte si ty urážlivé komentáře, po nikom jsem nechtěla, aby to dělal za mě, stačila mi rada, slogan, prostě naťuknout, protože jsem byla bez nápadu a čas se krátil

janatkova
hodnocení

Každopádně již to mám téměř hotový, chybí je slogan na venkovní bilboard, nic pádného mi nenapadá...tak kdyby se tu objevil někdo, kdo by mi chtěl poradit a ne šťoura, budu velmi vděčná

Zaměřit na ženy a děti...Tak kdyby Kinder Bueno zbaštila žena a pak tam byla jako kojící matka, šlo by: Kinder Bueno, baští i mimino. Pokud je to "ptákovina", tak se omlouvám předem. Snahou bylo jen pomoci...:)

janatkova
hodnocení

Děkuji moc...zaměřila jsem na ženy a děti, ale slogan neodpovídal mému zadání, přesto děkuji za pomoc :)

Mám an konci duhu a něco jako že i když se nedaří po sněden Buena je den lepší...jen to formulovat

I když se nedaří, kousni do Bueno Kinder a den se prozáří.*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]