Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat květinovou ozdobu na ruku

Od: nikolka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, za měsíc budu mít maturitní ples a chtěla bych se zeptat jestli někdo by mi někdo neporadil, kde sehnat nějakou květinu na ruku jako náramek. Je to tak že kluci budou dostávat doutníky a my holky jsme chtěly takovou květinu na ruku ktera je vytvořena do naramku. Zkoušela jsem to hledat na internetu ale nikde jsem to nemohla najít. Za každou odpověď a pomoc budu moc ráda. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Nikolko, zajděte do jakéhokoliv květinářství a zeptejte se na toto přímo tam. Květinové ozdoby na ruku bude nejspíš třeba stejně objednat předem (pokud máte na mysli živou květinu). Buď vám v květinářství vyhoví a domluvíte se přímo tam na konkrétních věcech, nebo Vám poradí, kam se máte obrátit. Toto se hodně v dnešní době objednává i na svatby, tak to zase tak velký problém nejspíš nebude.

doplněno 09.12.12 18:26:

Např. mrkněte zde:

kvetiny-pardubice.cz/...

doplněno 10.12.12 08:37:

Není zač, rádo se stalo.

nikolka*
hodnocení

Strašně moc Vám děkuji za odpoveď,hned zítra to zkusím.Ještě jednou děkuji mockrát!

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Zkuste se poptat taky ve svatebních salonech a tam, kde prodávají (půjčují) plesové šaty.

nikolka*
hodnocení

Ano,to mě nenapadlo, děkuji mcokrát za odpověď.Přeji příjemný zbytek večera. :)

ladinpraha*
hodnocení

2x

Udělá to každé květinářství, které nabízí dodat květiny např. na svatby nebo pohřby.

doplněno 09.12.12 18:41:

.

Kde sehnat květinovou ozdobu na ruku
nikolka*
hodnocení

Děkuji mockrát za odpověď:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]