Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje test na kterou školu jít?

Od: dvorec* odpovědí: 4 změna:

Dobry den chtel bych se zeptat jestli neexistuje nejakej test, abych si spravne vybral skolu ktera by me bavila. Chtel bych skolu s maturitou. Bavi me Zemepis, dejepis a hlavne matika a trochu i prace s pocitaci. ale tay jsem uvazoval o vojenske skole prtoze muj sen je byt PILOT O:) .. predem dekuji za idpoved s pozdravem Jirka

doplněno 23.10.08 12:51:

Vsem moc dekuji za odpovedi. Na toho pilota bych chtel v budoucnu delat, ale mam pribuzneho, ktery na tu skolu chtel jit... ale rikal, ze na pilota jsou strašné požadavky. Anglictina me vcelku bavi, ale muselk bych se fakt pripravovat. Jsem od okolí oOlomouce a vubec nemam tuseni kde by nejaka vojensko-pilotni skola je... vubec nevim na kzerou skolu bych mel jit, abych se mohl stat pilotem.

doplněno 23.10.08 12:53:

a jeste stim zdravotnim stavem. Jsem zdravej xD ... jsem clenem biatlonoveho a bezkarskeho oddilu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

2x

no zadnej test ti tohle nedokaze rict. Chces na vesjku nebo ne?

Podivej se na stredniskoly.cz/... vyber si podle mista bydliste a podle tvych zajmu, zuzis takhle vyber a pak muzes premejslet dal.. Jedna se o tvuj zivot, o tvou budoucnost, tak se neboj tomu venovat cas, procti si toho co nejvic at pak neceho nelitujes...

macach*
hodnocení

2x

Ahojky JIrko,

test ti opravdu nepomůže, takový snad doopravdy ani neni.

Jestli je opravdu tvůj sen být pilotem, tak na tu vojenskou školu jdi.Hlavně si to pořádně rozmysli.

Já jsem si přála být kadeřnice a rodiče mi nedovolili si dát přihlášku.Musela jsem studovat ekonomiku, která mi nikdy nebavila.

Dodnes mi je to líto, a dokonce přemýšlím, že si udělám rekvalifikaci.

(JENŽE TO UŽ JE HORŠÍ, MÁM MALÉ DÍTĚ, PRÁCI, RODINU A UŽ SE TO HŮŘ ZVLÁDÁ)

v KAŽDÉM PŘÍPADĚ TI BUDU DRŽET PALEČKY, MĚJ SE KRÁSNĚ PAPA

hodnocení

2x

Testy samozrejme existujou. A jsou celkem presne.

Kouknete se treba sem: worktest.cz/...

Vojensky pilot je fajn. Drzim taky palce. Pokud ste tedy stoprocentne zdrav a umite perfektne anglicky. A bacha at nam nespadnete na barak.

justyna*
hodnocení

1x

Zdravím, podívej se na www.msmt.cz nebo www.uiv.cz kde najdeš kompletní seznam středních škol.Hodně štěstí!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]