Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlad knihy v NJ do ČJ

Od: keee odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

moc vás zdravím, doufám že se dotazem nějak neopakuji, ale nic podobného jsem nenašla. Mám knížku v němčině a potřebuji ji přeložit do češtiny pro potřeby práce do školy - v češtině není a potřebuji jí v rámci rozsáhlé práce. Pokouším se o překlad sama, ale jde mi to rychlostí šnečí chůze a jde mi to špatně.

Německy nehovořím a v angličtině nevyšla, a žádné německy mluvící známé nemám. A chtěla bych vás poprosit o radu ve směru komu to dát k překladu, koukala jsem na net a narážela jsem jenom na samé finančně nákladné nabídky, tak jestli by jste nevěděli o někom kdo to dělá za nějakou rozumnou cenu. Nebo nějaké jiné řešení.Co by vás k tomu napadlo. Knížečka je malá a nedlouhá ale i tak je toho dost.

Moc díky předem za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Překlad knížky, i když malé zabere více času a je potřeba dodržet přesnost překladu a to Vám přeloží firma, nebo osoba, která se překlady živí. Našla jsem pár odkazů, třeba si vyberete. - stařenka

search.seznam.cz/...

keee
hodnocení

0x

Stařenko děkuji za pomoc, budu vybírat a někdo to "vyhraje" protože i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo jak se říká, a i malá knížečka umí potrápit

12eb*
hodnocení

0x

Ahoj

Ja ti to preozim. Napis mi na exculiber@post.cz

Lucie

helusa
hodnocení

0x

Dobry den,jestli jste jeste nikoho nesehnala na preklad,tak bych vam zkusila pomoct.Ziji uz sedm let v Nemecku,a nekdy zkousim i neco prelozit.

S pozdravem Helena

ea*
hodnocení

0x

Dobrý den,

knížečku bych přeložila, na ceně se určitě dohodneme. :) Jsem studentka překladatelství a jde mi hlavně o splnění povinné praxe... Pokud budete mít zájem, napište, o jaké téma jde nebo jestli máte text v elektronické podobě, můžete ho rovnou poslat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]