Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Délkové studium elektrotechniky

Od: m77 odpovědí: 6 změna:

Zdravím.Chtěl bych studovat obor elektrotechnika dálkově.Existuje stejně jako 4-leté denní studium i dálkové studium? Nechci nástavbové studium např. po učebním oboru elektrikář(většinou bývá 2-3 leté) apod.Chci klasické studium stejně jako bych nyní vycházel z 9.třídy ZŠ akorát v dálkové podobě při zaměstnání(výuka např. 1x za týden, zbytek samostudium).Víte o nějaké škole, která toto nabízí? Hledal jsem na internetu, ale bez úspěchu.Když už jsem něco našel tak to byla nástavba, u které se předpokládá, že člověk již předtím studoval obor zaměřený na elektro a já bohužel toto studium za sebou nemám.Hledám tento 4-letý obor spse.pilsedu.cz/... v dálkové podobě, viz příklad.Jednu střední školu již mám, ale není to zrovna obor, který mě naplňuje.Z tohoto důvodu jsem se rozhodl si udělat ještě jednu maturitu z oboru, který by mi vyhovoval více.Mezitím jsem již nastoupil do zaměsnání a proto by byla nejvhodnější dálková forma studia.Předem děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

0x

Zde si můžete vyhledat školu podle vašich představ: rejskol.msmt.cz/...

Délkové studium elektrotechniky
m77
hodnocení

Díky za informaci.Na odkaz jsem se díval, ale spíše bych potřeboval konkrétní školu, kde by uváděné dálkové studium bylo možné studovat.Nevíte o nějaké? Děkuji.

buss
hodnocení

0x

Já bych si obvolal všechny takové školy v dostupném okolí, ono by o tom mohl rozhodnout i řiditel , i když tam formálně takové studium není.

petapeta*
hodnocení

0x
Po stisku tlačítka vybrat se objeví seznam škol a kliknutím na detail se objeví výpis oborů a forma vzdělávání. Stačí jenom prohledávat.
Délkové studium elektrotechniky #2

petapeta*
hodnocení

0x

A zde je příklad konkrétní školy:

Délkové studium elektrotechniky #3

m77
hodnocení

Dobrý den.Neví prosím někdo další o dalších školách kromě Českých Budějovic, které splňují mnou napsané podmínky? Ty Budějovice jsou pro mě strašně daleko.Děkuji za všechny rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]