Nejste přihlášen/a.
Prosím o názor, co si myslíte o kvalitě studia na nějaké univerzitě v Rusku? Znáte nějaké dobré univerzity např. medicíny nebo jiných přírodních věd? Děkuji za odpovědi.
Po tom, co jsem slyšel od naší ruštinářky, která tam dost dlouho studovala, i od rodičů a dalších lidí (kamarád tam byl loni, barvou pleti, vlasů a celkovým vzhledem je na první pohled cizinec, na ulici ho stavěli a legitimovali každejch pět minut - ne policajti, ale ozbrojení vojáci), bych si Rusko nechal ujít.
No a jinak, co třeba Lomonosovova univerzita? Tam by to nějakou úroveň mít mohlo.
No já myslím, že bych vzhledově mezi Rusy určitě zapadla, takže s tím by snad nebyl problém . Chtěla bych jet do Ruska, protože jsem začala studovat ruštinu a hrozně mě to chytlo a ráda bych poznala jejich kulturu, která je úplně jiná než ta západní a je mi celkem sympatická, jenom nevím, jak to tam vypadá v realitě. O Lomonosově un. jsem přemýšlela, ale do Moskvy bych nechtěla, spíš do Sankt-Petěrburgu nebo třeba do Soči. I když Soči je asi spíš pro turisty než pro studenty...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.