Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce družinářky

Od: adelinka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

jsem v 8.třídě a přemyšlela jsem o práci s dětmi,ale nechci pracovat ve školce,protože se tam musim naučit hrát na klavír a kytaru a tak mě napadla družinářka.Musí se družinářka také učit na tyto hudební nástroje?A jestli nemusí,znáte nejakou dobrou školu v blízkosti Roudnice kde bych ji mohla studovat?Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Abys mohla pracovat v družině, je potřeba střední pedagogická, nejspíše obor předškolní a mimoškolní pedagogika (názvy oborů se mohou lišit). Ano, třeba tento obor se učí hrát na klavír, kytaru, my měli i flétnu a metalofon (obdoba xylofonu). Klavír jsme měli celé 4 roky, flétnu 3, kytaru 2 a metalofon poslední rok. Co rok, to nám přibýval jeden nástroj... sice to v družině až tak není potřeba (ačkoli i družinářky mohou s dětmi zpívat u klavíru), nicméně v rámci našeho oboru to bylo povinné.

Případně obor Výchovná a humanitární činnost (opět se názvy liší), kde byly nástoje minimální, ale to byl spíše obor pro budoucí vychovatele v ústavech, stacionářích, sociální pracovníky atd.

Pokud jsi z Roudnice, okres Litoměřice, pak v Litoměřicích pajdák je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]