Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,jestli je možné vystudovat pedagogické minimum,když mám za s sebou jen Střední odbornou školu.Chtěla jsem odmalička pracovat ve školce,ale bála jsem se,že to nebudu zvládat tak jsem radši šla na kadeřnici.Teď toho lituji. Tak prosím o radu,jestli to jde jen se SOU nebo mám prostě smůlu? Děkuji za odpověď
s pozdravem Veronika
Sousedovic dcera je vyučená číšník + 2 roky nástavbové studium číšník a maturita, pak 2,5 roku pedagogické minimum při zaměstnání a dělala než šla na mateřskou mistrovou odborného výcviku číšníků, myslím, že tam byla i podmínka min. 3 roky praxe v provozu. Po mateřské jí zpět už nevzali jelikož nesplnila vzdělání minimálně BC. Učitelce ve školce vaše vzdělání jistě nestačí i kdyby jste si minimum dodělala¨. Pokud máte maturitu tak volte VŠ, pokud jste jen vyučená tak nejdříve dodělat maturitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.