Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat email - žádost o přestup na SŠ?

Od: wnc odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

jsem teď na jedné obchodní akademii v prvním ročníku a obor mě nijak zvlášť nebaví - navíc všude čtu, jaké "je" z obchodek uplatnění a proto bych chtěl přestoupit na jinou školu (kde jsem mj. přihlášku minulý rok měl, ale byl velký počet zájemců) - Informační technologie. O to nejde - chtěl bych Vás poprosit o pomoc s dopisem panu řediteli školy, na kterou bych chtěl přestoupit. Opravdu moc nevím, jak to napsat, aby to nepůsobilo nevhodně a aspoň trochu inteligentně :). Nechci nic dlouhého, jde mi jen o to sjednat si schůzku a to je vše.

Napadá mě jen něco ve smyslu (píšu z pohledu matky) - "Vážený pane řediteli, ráda bych se zeptala zda je v současné době možné přestoupit na Vaši školu, konkrétně obor Informační technologie. ..." dál už nevím

Děkuji za případnou pomoc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stasek
hodnocení

0x

Já bych za tím ředitelem spíš rovnou zašel, nepsal bych mu žádný dopis. Také jsem to tak udělal, je to spolehlivější a není to tak "dotěrné". Znám hodně lidí co přestupovali, ale nikdy jsem neslyšel o tom, že by mu nejdříve psali.

veju123
hodnocení

0x

Já také přestupovala,do školy jsem volala a hned jsem mohla přijet do školy a sepsat rozhodnutí o přestupu.Ředitel to ihned napsal a dal mi do ruky papíry které jsem musela donést do školy,kde jsem právě byla. O nic jsem se nestarala vše za mě udělal ředitel,já jen donesla papír do školy,že přestupuji. :) Tak hodně štěští, Veronika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]