Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem teď na jedné obchodní akademii v prvním ročníku a obor mě nijak zvlášť nebaví - navíc všude čtu, jaké "je" z obchodek uplatnění a proto bych chtěl přestoupit na jinou školu (kde jsem mj. přihlášku minulý rok měl, ale byl velký počet zájemců) - Informační technologie. O to nejde - chtěl bych Vás poprosit o pomoc s dopisem panu řediteli školy, na kterou bych chtěl přestoupit. Opravdu moc nevím, jak to napsat, aby to nepůsobilo nevhodně a aspoň trochu inteligentně . Nechci nic dlouhého, jde mi jen o to sjednat si schůzku a to je vše.
Napadá mě jen něco ve smyslu (píšu z pohledu matky) - "Vážený pane řediteli, ráda bych se zeptala zda je v současné době možné přestoupit na Vaši školu, konkrétně obor Informační technologie. ..." dál už nevím
Děkuji za případnou pomoc.
Já také přestupovala,do školy jsem volala a hned jsem mohla přijet do školy a sepsat rozhodnutí o přestupu.Ředitel to ihned napsal a dal mi do ruky papíry které jsem musela donést do školy,kde jsem právě byla. O nic jsem se nestarala vše za mě udělal ředitel,já jen donesla papír do školy,že přestupuji. Tak hodně štěští, Veronika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.