Nejste přihlášen/a.
Věro, ne že by mě napadlo něco nového, to ne, ale chci Vás ujistit, že když vydržíte, výsledky se dostaví. Je zapotřebí Vaše nesmírná trpělivost a vytrvalost. Úspěch pak často přichází náhle - dlouhé období se Vám může zdát, že se nic nikam nepohnulo, když pak najednou během týdne dítě udělá neuvěřitelný pokrok. Držím Vám palce!
Chodil syn do školky?Ono to hodně udělá ten kolektiv.Můj mladší syn do 3-4 moc nemluvil,ale všemu rozuměl,když jsem mu něco řekla,pochopil hned.Až školka a společnost dětí mu"rozvázala"jazyk.Nicméně logopedie nás neminula a musím říct ,že s ní máme skvělé výsledky u obou synů.Oba mluví dobře a čistě (líp jak já).
Hodně lásky,nekárat ale o to víc za každý byť sebemenší úspěch hodně chválit,případně odměna.My jsme zvládnutí písmene"r",se kterým jsme se tápili přes půl roku oslavili v cukrárně.Určitě to půjde ,jde jen o Vaši trpělivost.
Tak to rozhodně ne!Není to vaše vina.Co já jsem se klukům věnovala,toho času,těch hodin a stejně jsme skončili u logopeda.Známá se na dítě vy..., -posadila ho před televizi (!) a dítě mluvilo čistě.To je blbost a takový názor- že za to může matka může dle mého názoru říct jedině blbec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.