Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Syn má silnou poruchu vývoje řečí

Od: vera78* odpovědí: 4 změna:
Mám malého synka /6let/ má sylnou poruchu vyvoje řečí. Chodíme kam se dá. Ale už mi dochází inspirace ják ho mám dál učit. Napadné někoho něco nového než mně? Předem říkám že chodíme na logopedií,neurologií, a do SPC.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

3x

Věro, ne že by mě napadlo něco nového, to ne, ale chci Vás ujistit, že když vydržíte, výsledky se dostaví. Je zapotřebí Vaše nesmírná trpělivost a vytrvalost. Úspěch pak často přichází náhle - dlouhé období se Vám může zdát, že se nic nikam nepohnulo, když pak najednou během týdne dítě udělá neuvěřitelný pokrok. Držím Vám palce!

lm®

Chodil syn do školky?Ono to hodně udělá ten kolektiv.Můj mladší syn do 3-4 moc nemluvil,ale všemu rozuměl,když jsem mu něco řekla,pochopil hned.Až školka a společnost dětí mu"rozvázala"jazyk.Nicméně logopedie nás neminula a musím říct ,že s ní máme skvělé výsledky u obou synů.Oba mluví dobře a čistě (líp jak já*smich*).

Hodně lásky,nekárat ale o to víc za každý byť sebemenší úspěch hodně chválit,případně odměna.My jsme zvládnutí písmene"r",se kterým jsme se tápili přes půl roku oslavili v cukrárně.Určitě to půjde ,jde jen o Vaši trpělivost.

vera78*
hodnocení

Moc vám děkují, možná jsem potřebovala trochu povzbudit. Jelikož posloucham s každé strany že je to moje vina. Fakt moc děkují
lm®

Tak to rozhodně ne!Není to vaše vina.Co já jsem se klukům věnovala,toho času,těch hodin a stejně jsme skončili u logopeda.Známá se na dítě vy..., -posadila ho před televizi (!) a dítě mluvilo čistě.To je blbost a takový názor- že za to může matka může dle mého názoru říct jedině blbec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]