Nejste přihlášen/a.
Jak to asi muze dopadnout?vylouci ucne ve 3.rocniku,kdyz nemuze byt za pololeti klasifikovan,nebo ma nekdo zkusenosti,jestli bude muset opakovat rocnik,ci ho vyhodi?jasne jedna se o pruserare se zanedbanou skolni dochazkou.aSi zalezi na skole,ale zase si rikam ,kdyby ho chteli vyhodit,tak to udelaji hned,ne?Ma cekat do ledna ze se dozvi po komisy.Jedna se o soukromou skolu.DEkuji za zkusenosti treba z okoli a nazory.
Papeto,jeste mozna hloupy dotaz.A kdyby ho tedy nestihliklasif.za pololetie,ale pak sekal latinu,nechaji ho doucit?Mel by koncit v cervnu.
s tim plnenim nevim,ted mel skolu jen 4 dny byl,pak jsou vanoce a strida tyden praxe a tyden skoly.Rekli mi ze se v lednu po komisy dozvim.je to napeti,ale zrejme asi jen moje.Pritom tvrdil,ze chce skolu dodelat,ale nejak se mu to nedari.Vubec nechapu ,co se mu muze dit v hlave,v tak vazne dnesni dobe,kdy clovek musi hodne makat,aaby se vubec uplatnil.Je fakt,jemu se sikovnost musi nechat,zemu staci mrknout a ostatni deti se s tim trapi ,uci se to dobu,jestli na to hresi,kdo vi.Ale vim,to zabiham do osobnich pocitu a neni to k veci.
Nezlobte se,ale já nechápu,proč čekat?!Proč se zkrátka neinformujete ihned,aby jste předešli tomu nejhoršímu?!Přece Vám jde o blaho vašeho dítěte,o to,aby měl vzdělání,a ne,aby ta tři léta přišla nazmarZašla bych co nejdříve za vedením školy a věc řádně projednala,abych věděla na čem jsme,a dle toho se zařídila,navíc,toto,jak říkáte je soukromý faktor,o to by jednání mělo b´ýt snažší,platíte je.Být v nejistotě přes celé svátky bych absolutně nesnesla,a čekat,a čekat,a čekat,postavte se tomu čelem
Ve spojeni se skolou jsem stale,dokonce meli narizene jakmile neprijde volat.Ale letos mu klaplo 18,tak nejak pozapomeli.dozvedela jsem se to dlouho.Je to soukroma skola,uvolnena moralka,kazdymu je vse jedno,jen kdyz rodice plati.A jestlitady nekoho napada ze je to vychovou,tak to neni.Je to v nem,proste se nechce lecit a priznat si,ze je psychicky nemocny.potize jsou s nim od zs od umrti otce,dochazeli jsme k Dr,ale uz nemusi,je mu 18.Prvni syn studuje bez potizi uz 9 let,ostatni deti bezproblemove.chteli ho vyhodit ze skoly asi pred mesicem,ale domluivila jsem se se skolou.Pak ho ale debila vyhodili z intru a machroval ze se nemame starat,ze si ubytovani najde.Mimoo jine s nami uz nebydli.Nedalo mi to,stejne jsem byla iniciativni.predpokladaje ze jeste ubytovani nenasel,prez to ze jsem nadavala sama sobe ,ubytovani nasla.Jenze nechodil do te doby asi 14 dni do skoly,nemohl dojizdet.Zacalo to slibne,nastehoval se na novy intr a do skoly chodil.Jenomze vcerta se milostpan rozhodl,ze pujde k DR.s rymickou,nebo Druhy den zase sel do skoly,takze to tak zle nebylo.no ale blbecek si neuvedomuje,ze ted uz si nemel dovolit absenci,kdyby lezl po ctyrech.pochopitelne ze posledni kapka dokapla a volali mi ze skoly,ze ho vlastne nemaji z ceho klasifikovat a ze timpadem je ani nezajima,ze pred tim chybel kvuli ubytovani-nemusel se nechat vyhodit z intru,coz jsem dodala ja,ze to chapu.ted mam cekat do ledna a nedokazu na to nemyslet presto,ze o moji peci nema syn zajem.Nyni uz ani neplati,jestli mu na to daji babicky,ktere jeste byly proti me,kdyz jsem se zlobila ,ze ho kazi a hati moji autoritu.Moc me mrzi,ze jsem ho dala na umeleckou skolu,pro velike nadani,je oprvdu sikovny a byl v 1. rocniku hodnocen jako nejlepsi ucen,ktereho za dlouhou dobu nemeli.Tak ted se predvadi,zrejme to dela i parta,ale hlavne si dela potize on sam a pak obvinuje okoli.asi bych se mela prestat starat,musi spadnout na drzku,budto se zvedne ,nebo ne.
V tom případě ho nechte,ať si opravdu tu dr... namlátí sám,je to přece jenom jeho život!Chápu,že vás to bolí,ale komu není rady...Držte se,nikdy není nic tak černého,jak to na první pohled vypadá,a když nejde o život...
wamp dekuji.jina cesta uz neni.Nevim zac me tresta,jeste navic v me nemoci a bez penez.Nemuzu uverit,ze se zrovna on takhle chova:Asi je tam porucha jinak si to neumim vysvetlit.
Je mi Vás upřímně líto. Radu nemám, jenom pochopení a soucit. Prošli jsme si se starším synem něčím podobným, takže přesně znám tu bezmoc a zoufalství, když dospělé dítě odmítá dokončit školu - nikdo neví proč, na rozumné argumenty neslyší, namlátit mu nemůžete... jenom vidíte, jak si podřezává větev.
Život půjde dál a i Váš syn se jednou vzpamatuje. Bude se ovšem muset naučit nést důsledky svých nerozumných rozhodnutí. S tím nemůžete nic dělat. Držte se a upínejte svou pozornost a úsilí k věcem, které Vám přinášejí radost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.