Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak moc nechybet ve skole?

Od: anita* odpovědí: 6 změna:

Dobry den.je mi 13 let a jeste ani nezkoncilo 1.pololeti a ja uz jsem zameskala 145 hodin.Nikdy to nebylo nic vazneho,jenom jsem mela 2 tydny velky kasel(byla jsem dost zahlenena) a nebo casto bolest v krku.Nemoc v krku trvala jenom treba 3 dny ale ja jsem vzdycky sla do skoly az v pondeli a ne ve ctvrtek a ani v patek,protoze sem se chtela co nejvice vylecit,ale moc jsem s tim zameskala.potrebuju od vas radu jak uz nikdy tohle nemit,jak mit proste velkou imunitu a tak nebyt casto nemocna.abych uz nechybela vubec v 2.pololeti a jeste se chci zeptat jestli vadi na strednich skolach ze jsem tolik chybela v 8.tride,ale znamky mam dobre.dekuji

PS:omlouvam se za mozne pravopisne chyby,pospichala jsem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

strejczek*
hodnocení

2x

Ahoj, na střední školu zajímá prospěch a né kolik si chyběla:) Já měl na ZŠ rekord přes 200 hodin. Maturitu jsem udělal s vyznamenáním, chodím na VŠ a nikdy nikdo neřešil kolik jsem chyběl ve škole hodin :) Jinak jsem měl taky dost angíny. Na střední jsem začal jezdit sjezdy na kole a imunita se mi vytvořila sama, protože trávím spoustu času v nepříznivém počasí :-D

michiko

Tě ještě překonám, já jsem měla na gymplu 245 zameškaných hodin :D :D :D

PS: taky to nikoho nezajímalo ;)

hodnocení

2x

Ahoj. Mám pár rad na posílení imunity je: Lichořeřišnice větší -léčí záněty v krku a angíny, likviduje záněty v těle.
Zázvor- antiseptický, protizánětlivý, stimulující, působí proti horečce, proti žaludečním nevolnostem a kinetóze, také při nevolnosti v těhotenství, podporuje chuť k jídlu a působí příznivě na zažívání, zmírňuje pálení žáhy, nadýmání a plynatost, působí preventivně proti nachlazení, chřipce a virovým onemocněním, zmírňuje bolesti hlavy a stavy napětí, působí proti alergiím, při zánětech lze zevně přikládat na postižená místa, protirakovinný, afrodiziakum
Třapatka nachová- podporuje činnost bílých krvinek, pomáhá ničit choroboplodné zárodky a zvyšuje odolnost organismu, pomáhá při chronických zánětech kloubů, léčí žaludeční vředy, prostatu, močové cesty, zánět horních cest dýchacích, sennou rýmu, má protirakovinné účinky; vnější užití na ekzémy, kožní záněty, křečové žíly, proleženiny, popáleniny a lupénku.
Jinak přípravky např. zde: www.posileni-imun/...
www.fiftyfifty.cz/...
doplněno 19.12.11 15:12:

Ještě dodatek: Anito, časté bolesti v krku a problémy s tím spojené se mohou někdy odstranit jen vytržením mandlí. Také tuto možnost v současné době, na doporučení lékaře, zvažujeme s dcerou...

sargo*
hodnocení

0x

Nejlepší je otužování. Zdarma, bez chemie, účinek je komplexní ;)

Ale na druhou stranu sis odpověděla sama - když tě tři dny bolí v krku a není teplota, tak není důvod nejít pak do školy. Takovéhle virózky se s tebou budou plácat pořád pryč, to by tam věčně nikdo nebyl :)

myse*
hodnocení

0x

kašlík a rýmička není nemoc. Pokud nemáš teplotu, vezmi si sirup na kašel, kolem krku šátek a pořádně se oblíkni a šup šup do školy... Jestli tě bolí v krku, cucej pastilky, můžeš si ráno a večer kloktat slanou vodu...

Jez hodně ovoce, hlavně pomeranče, mandarinky a kivi, pij šípkový čaj a často se pohybuj venku = jako prevence to funguje

hodnocení

0x

chlorella pyrenoidoza uzivat aspon 3 mesice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak nejít do školy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]