Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praxe na VOŠ

Od: kattinka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, nevěděl by někdo jak je to když na VOŠ neudělám praxi? Teď se mi právě na praxi nepovedlo pár věcí a bojím se, že mi ji profesorka neuzná. Pokud by mi ji neuznala tak jsem na škole skončila nebo mám možnost opravy?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

1x

To, obávám se, není otázka, kterou by šlo zodpovědět. Záleží, jak to má která škola nastavené, jak vstřícná je vaše profesorka, jaké důvody vedly k tomu, že jste tu praxi neudělala... určitě se jinak postaví k chronickému flinkovi a jinak k někomu, kdo se snaží, ale třeba se mu nedaří, nebo byl prokazatelně marod.

Co určitě platí vždycky a bez vyjímky je, že je nutné bez prodlení a velmi zdvořile komunikovat ;) Však se omluvit, včas se domluvit, nenechat to na později, nepodlehnout vlastním dojmům o tom, co si kdo myslí a co bude dělat. Zajít za ní, vysvětlit, navrhnout řešení - vždycky raději dřív než později. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]