Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit jak zvládnout přijímačky. Kde vůbec začít? Je toho všeho strašně moc, jak češtiny, tak matiky... Vůbec nevím, jak si v tom mám udělat nějaký systém, kdy se učit češtinu, kdy matiku. A kdy s tím vším mám vůbec začít? Scia si kupovat nebudu, nějaký knížky ohledně přijímaček mám.. Díky
Začít co nejdříve, i když třeba po menších celcích. Udělejte si plán (podle kapitol) a dodržujte ho, počítejte ale i s časovou rezervou. Záleží, jaký vztah máte k předmětům a co konkrétního se z nich učíte - některou látku stačí pochopit, zažít si postup - a umíte to. Něco musíte do hlavy prostě nasypat a po čase zopakovat, aby to tam zůstalo. TAkhle obecně, těžko říct. Každopádně to neodkládejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.