Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zrovna teď jsem žákyně matematické 8. třídy. Po ZŠ bych chtěla jít na Gymnázium a po něm bych se chtěla dostat na Veterinární školu v Brně. Vím je to dost těžká škola. Ale přeci jenom ještě jsem v osmičce. Ale zajímá mě jestli je lepší jít na Gymnázium nebo na Střední Veterinární v HK?
Dobrý den. Veterinu v HK dělala dcera mojí kamarádky. Teď je v prvák na vysoké škole veterinární v Brně a docela se s tím pere. Říká, že ti studenti, kteří mají gympl, jsou lépe na vysokou tohoto zaněří připraveni, než ona, která dělala veterinu v HK. Takže záleží na tom, jaký jsi studijní typ. Ona je celkem "šprtka" a v Brně je z toho docela "zapocená", lituje, že nešla předtím na ten gyml...Tak až se budeš rozhodovat, zvažuj to pečlivě.
Jj, pokud jsi přesvědčená, že chceš jít na vejšku, tak je opravdu lepší jít na gympl než na střední odbornou školu. Ono když srovnám se střední zdrávkou, tak co znám holky ze střední zdávky, tak k přijímačkám na VŠ na sestru se tak jako tak obvykle připravují z gymnazijních učebnic (případně chodí na VŠ na přípravné kurzy, když se nedostanou na první pokus).
Gymnazium je ztrata casu, dneska vystuduje vysokou kazdej blbec (at uz v Plzni ci jinde, uroven vysokych škol klesla) takze neni nejaka priprava potrebna, radsi si zvol nejaky obor stredni školy a pak po stredni muzes jit na vysokou. Ale to je vec nazoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.