Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Jsem v prvním ročníku čtyřletého gamnázia a poté bych chtěl jít studovat medicínu. Chci se zeptat jestli mi ovlivnují známky přijetí na VŠ, abych věděl jestli musim zabrat a mít opravdu dvojky, jedničky nebo bude stačit i když to udržim na tom zlatym průměru = 3 nebo když jenom prolezu s odrenyma usima a udelam přijímačky. Chci to vědět jelikož se blíží pololetí a mně vycházejí tři trojky(spíše 2-) tak abych s tim mohl něco ještě udělat :D
Předem děkuji za odpověď.
Nejsem si jista, zda na medicine prihlizeji k vysvedceni... ale medicina je tezka skola, na kterou se dostanou nejlepsi z nejlepsich... z ceho jsou ty tri trojky?
Tak mam 2- fyzika(ta mi dělá docela ted problémy)
2- matematika(tu,ale stahnu na 2 ta neni těžká jenom jsem na začatku roku nebyl zvykly a dostaval jsem same spatne znamky)
2- čeština(to snad taky dám na dvojku)
Na fyzice musis zamakat, biologie a chemie je fajn Zjisti si na skole, zda se prihlizi ke znamkam, pripadne zda je potreba urceny percentil (procento uspesnosti) u prijimacek. Treba na pravech musis mit percentil tusim 92%, jinak te nevezmou. Na pajdaku je to jedno, ale cim vyssi percentil, tim vetsi sance, ze te prijmou. Ovsem neni zadny nastaveny.
Najdi cislo studijniho oddeleni a hned zitra si zavolej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.