Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovoz zboží do trafiky?

Od: vcelkab* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám další dotaz ohledně podnikatelského záměru. Potřebovala bych zjistit, kolik asi dodavatelů dováží do trafiky zboží a jak často. A taky odkud (název města). Prosím, poraďte mi. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tenhle dotaz tady byl za poslední týden snad 3x...

Zkuste být alespoň trochu pilná jako včelka...a jděte se do nějaké trafiky zeptat..což už jsem Vám jednou doporučoval..

Mohl bych to udělat za Vás..., ale od studenta bych očekával alespoň základní znalosti a snahu úkol vyřešit vlastními silami..

hodnocení

0x

hele, čtvrtý dotaz ohledně trafiky během pár dní... uvědom si, že odpovědi se ti budou ztrácet, proč nepokračuješ stále v dotazu Podnikatelský záměr novinový stánek?

máš to do školy a chceš, aby tu udělali všechno za tebe... co takhle nepsat spěchá to, ale vzít nohy na ramena a oběhnout novinové stánky nebo trafiky, a ptát se a dělat si poznámky... ti lidé v té boudě či místnosti ti poradí a předají zkušenosti, případně nakontaktují na dodavatele, majitele a pod.

Potřebovala bych zjistit, kolik asi dodavatelů dováží do trafiky zboží a jak často. A taky odkud (název města).

světová otázka... napřed musíme vědět, jak je ta trafika veliká, co vše v ní prodávají, jestli jenom tabák, noviny, pohlednice, drobnosti, upomínkové předměty, a já nevím co ještě, do trafiky ani novinového stánku už roky nechodím...

podle množství a druhu zboží se mění počet dodavatelů, a obráceně, podle odběru a počtu zákazníků zase množství a sortiment zboží, které musí dodavatelé dovézt... jiné je trafika na Hlavním nádraží v Praze a jiné někde v Kotěhůlkách...

a název města... jak mám vědět, odkud vozí zboží, když do Aše vozí určitě odjinud než do Znojma nebo Ostravy, a velkoskladů je po celé republice více...

použij mozek a přemýšlej, ne jen tahej rozumy z poradny... budeš to v životě potřebovat...

olaf71*
hodnocení

0x

to záleží, co v té trafice chcete všechno prodávat.

vcelkab*
hodnocení

Noviny, časopisy a tabákové výrobky.

tesyk*
14.12.11 23:47

buss
hodnocení

0x

No vy jste tedy podnikatelka!, napřed si uvědomte co chcete prodávat a pak pohledejte dodavatele, podívejte se kolem sebe, nevidím v tom prpoblém. Pište...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]