Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám další dotaz ohledně podnikatelského záměru. Potřebovala bych zjistit, kolik asi dodavatelů dováží do trafiky zboží a jak často. A taky odkud (název města). Prosím, poraďte mi. Díky
hele, čtvrtý dotaz ohledně trafiky během pár dní... uvědom si, že odpovědi se ti budou ztrácet, proč nepokračuješ stále v dotazu Podnikatelský záměr novinový stánek?
máš to do školy a chceš, aby tu udělali všechno za tebe... co takhle nepsat spěchá to, ale vzít nohy na ramena a oběhnout novinové stánky nebo trafiky, a ptát se a dělat si poznámky... ti lidé v té boudě či místnosti ti poradí a předají zkušenosti, případně nakontaktují na dodavatele, majitele a pod.
Potřebovala bych zjistit, kolik asi dodavatelů dováží do trafiky zboží a jak často. A taky odkud (název města).
světová otázka... napřed musíme vědět, jak je ta trafika veliká, co vše v ní prodávají, jestli jenom tabák, noviny, pohlednice, drobnosti, upomínkové předměty, a já nevím co ještě, do trafiky ani novinového stánku už roky nechodím...
podle množství a druhu zboží se mění počet dodavatelů, a obráceně, podle odběru a počtu zákazníků zase množství a sortiment zboží, které musí dodavatelé dovézt... jiné je trafika na Hlavním nádraží v Praze a jiné někde v Kotěhůlkách...
a název města... jak mám vědět, odkud vozí zboží, když do Aše vozí určitě odjinud než do Znojma nebo Ostravy, a velkoskladů je po celé republice více...
použij mozek a přemýšlej, ne jen tahej rozumy z poradny... budeš to v životě potřebovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.