Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šifra = slovo

Od: chabova7* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Potřebovala bych poradit s těmito šifry.

Děkuji za pomoc

Šifra = slovo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Není to tak těžké. Tak já jen tak trochu napovím. U toho prvního zadání zní celkem logicky a je docela zřejmé, že ty výrazy jsou natolik odlišné, že nejde o to, že by to slovo bylo v každém z nich, z toho logicky vyplývá, že budou nějak dohromady to slovo tvořit. Pak už první, co napadne jsou první písmena každého z těch výrazů. Pak stačí vzít ty slova,co člověk zná s jistotou, jako třeba, že černé zlato je ropa a to, co člověk neví, si už dokáže odvodit, když to slovo pozná. Mně třeba hned nedošlo, jaký výraz patří ke kobka, protože krypta tam nesedělo.

*frajer*

Ta druhá úloha je myslím tak jednoduchá, že by bylo přímo trestuhodné to nezkusit vyřešit sama.

hodnocení

0x

První zašifrované slovo je mravenec. měna - ropa - akord - ventil - eso - notes - erb - cela

naihonn*

Takhle to vyzradit... Jinak já tedy měl ve svém řešení víko místo ventilu a emblém místo erbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]