Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijímacky na gympl

Od: strachopud* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je mi sice jen 13 let a chodim teprve do 7.tridy, ale už teď přemýšlím o přijímačkách na gymnazium.

U nas v Opave jsou sice dva gymply, ale i tak mám strach, že se mi nepodaří zkoušky udělat a nedočkal bych se tak vysněho života(pravnik,...)

Chodim na nadprumernou skolu, která je hodnocena nadprumerna, je i nejlepsi v Opave, ale to je jedno...

S matematikou nemam zadny problem a i kdyz na mne ucitelka ,,sedi" mám stále 1.

S Českým jazykem také nemám problém, tam mam mezi 1-2

A pak je ještě všeobecná zkouška a to nevím co si mám pod tím názvem představit

Na inernetu jsem si už našel placene pripravy na zkousky, ale to je az od 9.tridy, a tak se ptam:

Kde už teď mohu najít nejake testy ke stahnuti apod.?

Co vsechno je na tech vseobecnych testech?(Myslim jestli tam je neco z dejepisu apod.)

Doufám, že mi někdo poradí :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

strachopud*
hodnocení

Chodim na kvalitni skolu, která je hodnocena nadprumerne!

Takhle to má byt, omlouvám se... :)

petapeta*
hodnocení

0x
Vidím, že v Opavě se dělají pouze testy z jazyka českého a matematiky.
Jinak ukázka testu obecných studijních předpokladů je zde: http://www.scio.cz/1_download/pdf/04PZSS9_Os_web.pdf

danuska00*
hodnocení

0x

Ahoj, všeobecný test je test trochu i logiky, ale hlavně je to přehled o všem, co máš za tu dobu umět. Jeden test jsem našla, který můžeš zkusit scio.cz/... . Ničeho se neboj :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]