Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypravovani - problem se zapletkou

Od: kuba3 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, pisu to ted na mobilu, tak prosím omluvte můj pravopis :) mám takovy problém - na středu mám mít napsané vypravovani o rozsahu a4 na jedno z následujících temat - lidska chamtivost/poctivost/nepoctivost/spravedlnost/nespravedlnost/sobeckost. Mělo by mít riznou pointu mebo nejaký zajimavy poučný závěr, nejaké ty postavy, nějakou základní zápletku. Se slovem bežné nemám problém, ale tady si nevím tady - nenapadá me žádná zápletka o ani jednomu z daných temat. Nežádám po vás napsat slohovku, to zvládnu, ale byl bych vděčný, kdybyste mi mohl nekdo pomoci s nějakou zápletkou která by šla dobře rozvést a měla dobře vyústění na jedno z těchto temat. Mám naprosté spisoatelske sucho :( Předem děkuji za připadne odpovědi! :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

"Vždyť jsme se domluvili, že první půjdu já? Jsem tu už nachystaný!"

"Ne, první já. Jsem větší!"

"No a? Střihli jsme si, vyhrál jsem. Dohody se musí plnit! Co to děláš? Nestrkej! Héééj! Téda, ty seš!"

"Jen se nečerti a pojď za mnou, vypadá to zajímavě..."

...

...

...

"Starší se bude jmenovat Krasomil a mladší Josífek. Co říkáš, tatínku? Ťu ťu ťu, miminečka..."

;)

Aneb boží mlýny melou rychle. :-D

Slohový útvar na tohle téma? lidska chamtivost/poctivost/nepoctivost/spravedlnost/nespravedlnost
Co tak něco z nejvyšší politiky?
kuba3
hodnocení

O tom jsem přemýšlel, ale nevím, jak to udělat. Jaký závěr? Podle mě politika by byla naopak moc dlouhé vyprávění :D Díky za odpověď :)

Jak to udělat? Velice jednoduše.

Večer si pusťte zprávy na komerční televizi,vyberte si některý z množství příspěvků,které se týkají Vámi uváděných námětů (skoro mám pocit,že žádná jiná témata tato TV nevysílá). Sežeňte si další informace z netu a poskládejte dohromady vyprávění o nějaké lumpárně. Závěr sice můžete napsat ale většina národa si ho vytvořila už sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]