Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, poradíte někdo, co dát učitelce k vánocům? Za odpovědi děkuji!
Neumělka
NIC, nechápu zač by učitel měl dostat od dětí dárek k Vánocům. Budete také jistě kupovat něco "malého" svému lékaři, pošťákovi, zubaři, plynaři, elektrikáři...
Já bych taky učitelce nic nedávala, ale ostatní spolužáci to berou jako samozřejmost... A kdybych nebyla jako jediná u dárku podepsaná...nevim nevim...už teď se s učitelkou nějak extra nemusíme
Jak - zač by měl učitel dostat dárek k Vánocům? Dárky přece dáváme těm, které chceme potěšit. Moje děti (pátá a třetí třída) samy spontánně chtějí dávat učitelce/učitelovi dárek pod stromeček. A nejenom. Starší je takový "hujer", že třeba i na jaře ozdobí květináč s kytičkou a dává dárek na svátky jara
"lesi2311" tak svým dětem vysvětlím, že se to nedělá jelikož nejsem Onasis, děti nevydělávají a nezlobte se na mě ale některé ptákoviny jsem jako pedagog ani nenesla domů. Moje dítě učitele neobdarovávalo a nemělo to rozhodně vliv na vztah učitel-žák a už vůbec ne na hodnocení. Dárky dáváme těm co chceme potěšit, jistě, dítě má rodiče, prarodiče a sourozence,
Třeba nějakou lepší čokoládu a upomínkový předmět, aby si i po letech na vás vzpomněla. Např. hrneček, nebo porcelánového kominíka pro štěstí, podkovu apod.
doplněno 02.12.11 09:58:Jako pozornost by mohla potěšit i Vánoční hvězda v květináči, či svazeček jmelí a vánoční svícen na sváteční stůl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.