Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro třídní učitelku

Od: neumelka odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer, poradíte někdo, co dát učitelce k vánocům? Za odpovědi děkuji!

Neumělka

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

NIC, nechápu zač by učitel měl dostat od dětí dárek k Vánocům. Budete také jistě kupovat něco "malého" svému lékaři, pošťákovi, zubaři, plynaři, elektrikáři...

neumelka
hodnocení

Já bych taky učitelce nic nedávala, ale ostatní spolužáci to berou jako samozřejmost... A kdybych nebyla jako jediná u dárku podepsaná...nevim nevim...už teď se s učitelkou nějak extra nemusíme :)

neumelka
hodnocení

Jenom bych si to u ní zhoršila...ona má totiž oblíbence a neoblíbence :(

Jak - zač by měl učitel dostat dárek k Vánocům? Dárky přece dáváme těm, které chceme potěšit. Moje děti (pátá a třetí třída) samy spontánně chtějí dávat učitelce/učitelovi dárek pod stromeček. A nejenom. Starší je takový "hujer", že třeba i na jaře ozdobí květináč s kytičkou a dává dárek na svátky jara *smich*

lidus*

"lesi2311" tak svým dětem vysvětlím, že se to nedělá jelikož nejsem Onasis, děti nevydělávají a nezlobte se na mě ale některé ptákoviny jsem jako pedagog ani nenesla domů. Moje dítě učitele neobdarovávalo a nemělo to rozhodně vliv na vztah učitel-žák a už vůbec ne na hodnocení. Dárky dáváme těm co chceme potěšit, jistě, dítě má rodiče, prarodiče a sourozence,

krkovicka*
hodnocení

0x
Za jedince nebo za všechny?My dávali společný jako jsou hodinky,přívěsek,orchidej v květináči nebo na vánoce nový zápisník v kůži na příští rok.

lolet
hodnocení

0x

Která je to třída? Co společné foto celé třídy, vzadu věnování a podpisy? Celé to zalité do folie.

hodnocení

0x

Třeba nějakou lepší čokoládu a upomínkový předmět, aby si i po letech na vás vzpomněla. Např. hrneček, nebo porcelánového kominíka pro štěstí, podkovu apod.

doplněno 02.12.11 09:58:

Jako pozornost by mohla potěšit i Vánoční hvězda v květináči, či svazeček jmelí a vánoční svícen na sváteční stůl.

dzordz*

Takových ptákovin se jí asi doma po poličkách válí spousta. To radši tu čokoládu (..kterou ale zas nemusí jíst :D).

sargo*
01.12.11 21:48
hodnocení

0x

Rákosku *frajer*

neumelka
hodnocení

No, to by se nám asi paní učitelka urazila *smich*

sargo*

No dobře. Tak laserové ukazovátko. :)

hodnocení

0x

Aby to nevypadalo jako úplatek. Nic přehnaně nákladného. Když to vezmu podle sebe, nedovedu si Vánoce představit bez rostlé květiny ve váze. Stačí jenom jeden květ, ale bez toho prostě nemám Vánoce. Proto bych jí dala uvázat pěknou kytici, bude mít radost celé Vánoce. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]