Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přeložit název bc. práce

Od: shelby* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

potřebuju poradit. Angličtinu jsem měla jen velmi krátce, takže moje znalosti jsou skoro nulové. Potřebovala bych přeložit název:

Analýza systému vzdělávání odsouzených v českém vězeňství.

Pokud by někdo věděl, byla bych moc ráda.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Shelby, jistě se u Vás ve škole najde člověk, který učí angličtinu. Požádejte jej, domluvte se na konzultaci. Jsou na to zvyklí. Já jsem si dala anotaci překontrolovat dvěma profesorkám a kamarádovi, který studuje AJ.

Jak píše lidka, budete muset přeložit i abstract a klíčová slova. Pokud nikoho neznáte, raději si to zaplaťte, je to pak ostuda, když u státnic sedí člověk, který anglicky umí velmi dobře a nejde tam chyby.

lidus*
hodnocení

0x

Budete potřebovat nějen přeložit název ale i celou anotaci a klíčová slova, hlavně to nezkoušejte překladačem z netu ale dejte za peníze přeložit kvalitně. Název vám určitě některý rádce přeloží ale anotace je na A4.

hodnocení

0x

Analysis of convicts in the Czech prison.

dzordz*
hodnocení

0x

An analysis of the education system for convicts in Czech prison service.

nebo

An analysis of the prison education system in Czech prison service.

gara2
hodnocení

0x

No jo, jen dalsi dukaz urovne naseho skolstvi. Cizi jazyk (v drtive vetsina prave anglictina) se u nas uci jiz od zakladni skoly a kdyz nekdo ma mit vysokoskolsky titul a ma pritom skoro nulove znalosti ciziho jazyka, tak je to hodne smutne.

lidus*

Narodila jsem se v ČR, žiju v ČR a nemám ambice tuto republiku opustit. Proč prosím musím umět anglicky? Za mě se učila Ruština a byla to nemlich stejná zhovadilost jako toto. Říkejte si co chcete ale tak to vidím já a na inzeráty na práci kde tu poblblou angličtinu vyžadují i pro uklízečku jsem alergická.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]