Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebuju poradit. Angličtinu jsem měla jen velmi krátce, takže moje znalosti jsou skoro nulové. Potřebovala bych přeložit název:
Analýza systému vzdělávání odsouzených v českém vězeňství.
Pokud by někdo věděl, byla bych moc ráda.
Shelby, jistě se u Vás ve škole najde člověk, který učí angličtinu. Požádejte jej, domluvte se na konzultaci. Jsou na to zvyklí. Já jsem si dala anotaci překontrolovat dvěma profesorkám a kamarádovi, který studuje AJ.
Jak píše lidka, budete muset přeložit i abstract a klíčová slova. Pokud nikoho neznáte, raději si to zaplaťte, je to pak ostuda, když u státnic sedí člověk, který anglicky umí velmi dobře a nejde tam chyby.
No jo, jen dalsi dukaz urovne naseho skolstvi. Cizi jazyk (v drtive vetsina prave anglictina) se u nas uci jiz od zakladni skoly a kdyz nekdo ma mit vysokoskolsky titul a ma pritom skoro nulove znalosti ciziho jazyka, tak je to hodne smutne.
Narodila jsem se v ČR, žiju v ČR a nemám ambice tuto republiku opustit. Proč prosím musím umět anglicky? Za mě se učila Ruština a byla to nemlich stejná zhovadilost jako toto. Říkejte si co chcete ale tak to vidím já a na inzeráty na práci kde tu poblblou angličtinu vyžadují i pro uklízečku jsem alergická.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.