Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu se vrátit zpátky do školy?

Od: libooor odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli se můžu vrátit zpátky do školy,studoval jsem tři roky zámečníka a na konci jsem neudělal doklasifikaci(měl jsem málo známek)ted jsem byl půl roku doma a chtěl jsem vedět jestli bych mohl na druhé pololetí nastoupit zpět do 3 ročníku,jestli je to vůbec možné? děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

1x

Můžete, po domluvě s ředitelem školy. Zajděte do školy, kde jste studoval, ale ihned, ono totiž druhé pololetí začíná hned po uzavření klasifikace za 1. pololetí, takže už týden běží.

Vše je na řediteli, zda vás přijme.

host*
hodnocení

0x

Přesně jak píše zvidavajanca: záleží na rozhodnutí ředitele školy. A také na důvodech, proč jste nebyl klasifikovaný a také jestli se nějak vaše situace změnila a zaručí nějak škole, aby vás přijala do stavu žáků s očekáváním, že splníte učební (ne studijní, obory s výučním listem se nestudují) plán a škola opět nebude vydávat prostředky na výuku žáka, který by opět z nějakého důvodu nedokončil ročník. Také záleží, jestli máte uzavřené první pololetí 3. ročníku, tedy že jste byl klasifikovaný.

Když píšete, že jste "neudělal doklasifikaci", tak vás zřejmě při ukončování někdo ve škole poučil o dalších krocích, které máte udělat a o možnostech případného zopakování ročníku nebo jeho části buď v SOU, kde jste se učil, nebo v jiném, nebo i v příbuzném oboru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]